TE KOOP | Droomhuis in de Belgische bossen

TE KOOP | Droomhuis in de Belgische bossen

Het idéale droomhuis volledig naar uw wens?

Deze villa is gelegen in België te Kapellen en biedt waanzinnig uitzicht op de Royal Antwerp Golf Club. Verscholen tussen de bossen treft u deze prestigieuze en zonnige moderne villa aan op circa 9.300 m² met 1.130 m² luxueus afgewerkte bewoonbare oppervlakte!

€ 5.850.000 k.k.

Begane grond

De villa combineert geruisloos business en privacy door de hal/entree met wachtruimte, een bureel en meeting room waarna de volgende doorgang toegang verleent aan de privé. Hier treft u de royale living met open haard op parket, eetkamer met zicht op de Koivijver, een volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, televisiekamer, garage voor 4 wagens en een zij-inkom naar het terras, een wasplaats en bijkeuken.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt een prachtige master suite met open haard en balkon, een dressing en marmeren badkamer, een luxueuze fitness ruimte met sauna, hamman en douche. Voorts nog twee suites met gedeelde marmeren badkamer, een slaapkamer met badkamer en een aparte studio met een leefruimte, slaapkamer met badkamer.

Ondergelegen verdieping

De kelderverdieping, ontworpen voor dagelijks gebruik met hoge plafonds omvat een wijnkamer, een ruimte voor home-cinema en een royale relax ruimte met open haard welke naar uw smaak verder afgewerkt kan worden.

Tuin en directe omgeving

Zuid-West gelegen terrassen met buitenzwembad, van maar liefst 12 meter bij 4,5. Vanuit het poolhouse kijkt u uit op een bijzonder stijlvol aangelegde tuin. De woning is gelegen in het Belgische Kapellenbos. Dit bos is uitermate geschikt voor diverse activiteiten, zoals voor wandelen, fietsen en paardrijden. De winkels en scholen zijn rijdend op 5 minuten afstand en de snelweg is bereikbaar binnen circa 15 minuten.

Bijzonderheden

–  Zeer hoge afwerkingsgraad
–  Uitgebreide technische snufjes
–  Uitzonderlijk lage EPC van 61Kwh
–  Verkoop onder registratietarief

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de makelaar …

Sotheby’s International Realty 

Frankrijklei 93

B-2000 Antwerpen

+32 3 647 30 72

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN