Te koop | Excellente villa in groene omgeving

Te koop | Excellente villa in groene omgeving

Op zoek naar een uiterst luxe en comfortabele villa? U zult enthousiast zijn bij het zien van deze prachtige, in het groen verscholen villa. De villa is gelegen aan de Geldropseweg 55 te Helmond. 

Indeling van de villa

Begane grond: 

Een villa die alles in zich heeft als het gaat om comfortabel en luxe wonen in een landelijke omgeving. Eenmaal binnengekomen wordt u direct verrast door de imposante hal met royale vide. De entree voldoet aan alle verwachtingen die buiten worden gewekt. De vloeren zijn afgewerkt met Belgisch hardsteen in combinatie met een tapis gelegde eiken parketvloer.

Vanuit de hal kunt u ook de 4e kamer betreden, welke nu als kantoor in gebruik is. U zult verrast worden door het vele daglicht van de woon- en eetkamer, dat deze ruimte sfeervol aanlicht. De dubbele terrasdeuren in de woonkamer geven direct toegang tot de fraaie tuin met verfijnde materialen en een perfecte afwerking. Aangrenzend aan de woonkamer is de fraaie leeskamer gelegen. De landelijke keuken is voorzien van alle comfort en luxe. Een ruim portaal verbindt het huis met dubbele garage, kelder en 2e serre met glazen schuifwand. Er is een mogelijkheid om twee auto’s te parkeren in de garage, die voorzien is van een elektrische toegangsdeur.

Zwembad met lounge area:

Het moderne zwembad is een lust voor het oog. De technische installatie voorziet u van de lusten maar niet de lasten. Door de uitermate goede ventilatie is het onderhoud minimaal en is het zeer prettig vertoeven. De ruimte rondom het zwembad geeft de sfeer van een wellnesscentrum en geeft door de grote glazen puien een prachtig uitzicht over de achtertuin.

Tuin:

De prachtig rietgedekte villa is vanaf de ventweg nauwelijks zichtbaar. Via de toegangspoorten op de oprijlaan wordt het perceel betreden. Het terras aan de achterzijde van de woning grenst aan een gazon met vaste beplanting langs de erfgrens. Een breed bospad brengt u naar een open terrein, wat ideaal is als dierenweide of speelveld. In de tuin treft u een picknickplaats met een overkapping en een BBQ.

De eerste verdieping:

Via de trappenhal bereikt u de eerste verdieping. Op de etage is een master bedroom voorzien van een inloopkast met daglicht en een en-suite badkamer. De royale badkamer is voorzien van een ligbad met jacuzzi functie en een douche met jetstreams. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de andere zijde van de etage. Een van deze slaapkamers is momenteel in gebruik als linnenkamer. Vanuit alle ramen van de slaapkamers heeft u een prachtig uitzicht op de tuin.

 

 

 

 

 

 Geldropseweg 55

WWW.GELDROPSeWEG-HELMOND.NL

 

Wethouder den Oudenstraat 7

5706 ST Helmond

0492-555237

[email protected]

 

Home Sign is geen makelaar, wel vinden we een ‘koper’ voor uw pand.

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN