TE KOOP | Fenomenaal Penthouse

TE KOOP | Fenomenaal Penthouse

Een echte ruimtelijke beleving!

Optimale sfeer

Een penthouse gelegen in Blaricum. Het binnenvallende licht, de open-haard, de living en het hoge plafond van 4,75 meter geven een uniek sfeer. De raampartijen in de oversized ruimte bieden een glazen schuifwand met toegang tot het terras. Dit terras geeft uitzicht op de verassende wolkenluchten. Wanneer u naar beneden kijkt ziet u een prachtige parktuin.

 

Comfortable gemakken

Aan de linkerkant van de living vindt u een open-keuken met een prachtige inrichting. Het werkblad is van Caraminstone Montsho en Kashmir Highgloss en Sherwood Manhatten kasten van Zera. De keuken is voorzien van alle denkbare gemakken, zoals een Quooker, Novy inductie, kookplaats met geïntegreerde afzuiger, een oven met magnetron en Wi-Fi. De stille vaatwasser van Siemens biedt optimale comfort. Daarnaast een koelkast en vrieskast met “Nofrost” eveneens van Siemens. Rechts van de keuken, in het verlengde van het kookeiland, een bar met eigen koelkast en digitaal bedienbare wijnklimaatkast.

 

Koninklijk gevoel

Tussen het kookeiland en de bar ligt een lange gang met links de hal met lift, garderobe en het deftige toilet. Het toilet geeft het gevoel dat u echt op een troon zit. Rechts hiervan ligt een fraaie doorkijkhaard, een sfeervolle zitkamer onder in het zicht gelaten kapspanten. Vervolgens liggen links dubbele deuren naar een tweede entree.

Het trappenhuis zorgt dat u het souterrain kunt bereiken. Rechts ligt een gang met een langgerekte nis met aan weerszijde deuren naar de Master-Bedroom. Deze kamer beschikt over een royale inloop kast en staat in open-verbinding met de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een vrijstaand bad van Luca. Het badkamermeubel met dubbele wastafel en de spiegel met led-verlichting is van Inova.

 

Centrale hal

Tussen het kookeiland en de bar ligt een lange gang met links de hal met lift, garderobe en het majestueuze toilet – hier zit u echt op de troon – en rechts, fraai gemarkeerd met een tweede doorkijkhaard, een sfeervolle zitkamer onder een mooi in het zicht gelaten kapspanten. Vervolgens links dubbele deuren naar een tweede entree en het trappenhuis dat u tot aan het souterrain voert.

 

Royale slaapkamers

Rechts in de gang vervolgens een langgerekte nis met aan weerszijde deuren naar de master-bedroom die beschikt over een royale inloopkast en welke in open verbinding staat met de badkamer.

De badkamer is voorzien van een vrijstaand bad en dubbele wastafel, een spiegel met led-verlichting, allen van Inova. De vrijstaande badkraan, de wastafelkranen, de handdouche en regendouche met ingebouwde thermostaat zijn van Zuchetti.

Tegenover de Master-Bedroom bevindt zich een gang met dubbele deuren naar een slaapkamer met eigen badkamer en pantry. Deze slaapkamer beschikt over een eigen toegangsdeur naar het trappenhuis. Aan het einde van de gang ligt de laatste slaapkamer. Tevens voorzien van een eigen badkamer.

Ter aanvulling beschikt het penthouse over een tweede woonlaag, waar u spullen op kunt bergen. De vides geven een prachtig uitzicht van boven naar beneden. De zolderruimte is bereikbaar via een vlizotrap in het plafond van de pantry op de eerste woonlaag.

 

Kenmerken

–  Onder architectuur aangelegde parktuin van ruim 12.000 m²
– Penthouse gebouwd in 1937
– Gemeentelijk monument met een grondige renovatie
– 285 m² leefruimte
– Terras van circa 22 m² met uitzicht over de parktuin
– Ruime living met sublieme leefkeuken
– Eigen lift
– Plafondhoogte van circa 4,75 meter
– Complex met wellness, zwembad, fitness en sauna
– Twee gereserveerde parkeerplaatsen in de garage
– Aangewezen gasten parkeerplaats in de parktuin
– Beoogd energielabel A
–  Zonnepanelen
–  Warmte/koude installatie
–  Vloerverwarming
–  Sensorische luchtbehandeling
–  Topkoeling en plafondkoeling
– Complex-beveiliging met 24/7 camerabewaking en alarminstallatie
– Op het complex is een beheerder aanwezig

 

 

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi 

Brink 34

1251 KW, Laren

Tel: 035 – 539 90 80

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN