TE KOOP | Hoekappartement met zeezicht

TE KOOP | Hoekappartement met zeezicht

Prijs: €595.000,- excl. OBV en k.k.

 

Ligging

Vlakbij de entrée en tennisclub van Altea Hills, een hoekappartement met fantastisch zeezicht op de baai van Altea, in een exclusief complex met ruime appartementen en mooie aangelegde gemeenschappelijk tuin en zwembad met zeezicht.

 

 

Luxe appartement

Dit prachtig appartement biedt een tijdloze stijl en logische indeling van de kamers en slaapkamers. Ruime en lichte woonkamer met open haard en aparte eethoek, grenzend aan het grote terras van 76,72 m2 met zeezicht. Zowel voor als naast het terras is een mooie privé tuin met automatisch irrigatiesysteem. Hoofd slaapkamer, grenzend aan het terras, met lange wand met inbouwkasten en badkamer en-suite met jacuzzi bad en douche. Twee extra slaapkamers met gedeelde badkamer met combinatie bad en douche.

Hoogwaardige afwerking met centrale airco warm/koud, vloerverwarming, marmeren vloeren en gebruik van kwalitatief hoogstaande bouwkwaliteiten. Dubbele beglazing, PVC raamkozijnen, automatische rolluiken etc.

 

 

Het appartementencomplex

Het gebouw is voorzien van een lift vanuit de garage. In de prijs van het appartement zijn 2 ruime parkeerplaatsen en een berging inbegrepen. Veilig residentieel complex met 24-uurs beveiliging en de dagelijkse aanwezigheid van een conciërge.

 

 

Bijzonderheden

–  Woonoppervlakte 150m2
–  Royaal terras
–  Exclusief complex met 24-uursbeveiliging
–  Mooi aangelegde tuin en gemeenschappelijk zwembad
–  Mooi uitzicht op de baai van Altea

 

 

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van dit prachtige appartement.

Geïnteresseerd in dit prachtige hoekappartement? Bekijk meer! 

Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: Royal-Residence 

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN