Te koop | Living On The Green

Te koop | Living On The Green

Een huis waar uw kinderen van een zorgeloze jeugd kunnen genieten, ‘s zomers in het zwembad en ‘s winters op het ijs. Daar past deze unieke en comfortabele woning bij. 

Ligging

Deze woning is omringd door natuur in het Friese Tytsjerk gelegen aan de Woelwijk 24. Tystjerk ligt ten Oosten van de stad Leeuwarden.

Woonkamer

De riante woonkamer leent zich ideaal voor uw rust en gezelligheid. Met een groot raam haalt u meer dan genoeg natuurlijk licht binnen en kijkt u uit over de achtertuin met zwembad.

De woonkeuken is van alle gemakken voorzien en biedt een mooi uitzicht op de achtertuin. Ondanks de grote woonkeuken kunt u de bijkeuken als verlengstuk zien. Deze bijkeuken staat centraal ten opzichte van de kelder, zwembadpomp en de garage.

Slaapkamers

De Master-bedroom is voorzien van een grote ruimte en eigen badkamer. De hal verbindt de vier gevestigde slaapkamers en de centrale badkamer met elkaar. Deze hal is voorzien van veel natuurlijk licht. In het midden van hal bevindt zich de centrale badkamer en is voor iedere slaapkamer binnen handbereik.

Kelder

Het huis is voorzien van een ruime kelder met diverse mogelijkheden. De kelder is ingericht met fitness ruimte, zonnebank en wijnkelder.

Garage

Een royale inpandige garage met talrijke mogelijkheden. Ruimte genoeg om uw auto goed te beschermen. Het kan ook omgetoverd worden tot een bedrijfsruimte, praktijk of atelier. Hiervoor is de garage goed geïsoleerd en verwarmd.

Achtertuin

Tot slot de achtertuin met ingebouwd zwembad. Dit zwembad ligt aan de westzijde van het huis en mag gezien worden als hoogtepunt. Met een oppervlakte van 72m2 is er alle ruimte om baantjes te trekken. Vanuit de achtertuin kijkt u uit over de golfbaan en natuurgebied De Groene Ster.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning?
Bekijk dan de hele woning!

Woelwijk 24. 

 

Stekjeplek Makelaardij

Westersingel 4

9813 CK Leeuwarden

T: 085 – 0 656 200

EXCELLENT | WONEN & LEVEN