TE KOOP | Luxe vrijstaande klassieke villa

TE KOOP | Luxe vrijstaande klassieke villa

€1.995.000 k.k.

Omschrijving

Gelegen in de rustige en gewilde omgeving van de Oude Golf, ligt deze klassieke villa die volledig gerenoveerd is in het jaar 2000. De luxueuze villa is te vinden in het Vlaams Gewest, te Sint-Genesius-Rode.

De voormalige Golf van Rode is gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, dicht bij hippische centra, scholen en tennisclubs. Het biedt een groene en rustige omgeving.

Het huis biedt een bewoonbare oppervlakte van ± 575 m² voor een totale oppervlakte van ± 650 m² en het prachtig gelegen perceel kent een oppervlakte van +-25 ares.

Begane grond

De begane grond bestaat uit, prachtige ontvangstruimten met toegang tot het terras en de tuin met een ideaal georiënteerd zwembad, een aparte eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met eetkamer en een tv/kantoorlounge.

Eerste verdieping

De eerste verdieping omvat de hoofdslaapkamer met kleedkamer, een kantoor en een en-suite badkamer, drie kinderkamers met elk een en-suite badkamer en een aparte gastenkamer, ook met een en-suite badkamer. Alle kamers zijn toegankelijk vanuit het hoofdtrappenhuis.

Een aparte conciërgerie met privétoegang, inclusief een woonkamer, slaapkamer en badkamer (ideaal voor een vrij beroep, een au pair of een speelkamer) maakt deze set compleet.

Overige aanwezigheden

-perimeter/volumetrisch alarm

-camera’s

-elektrische rolluik

-poort

-zwembad

-wijnkelder

-wasserette

-werkplaats

-garage voor vier auto’s

-conciërge

-in te richten zolder

Sotheby’s International Realty

Emmalaan 23

1075 AT  Amsterdam

+31 (0)88 37 47 000

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN