TE KOOP | MODERNE NIEUW TE BOUWEN VILLA

TE KOOP | MODERNE NIEUW TE BOUWEN VILLA

Prijs: € 770.000,- excl. BTW en k.k.

Deze moderne villa nieuw te bouwen in Benissa Costa op slechts 400m van het strand en 200m van een supermarkt en restaurants. Zeezicht vanaf de eerste verdieping.

Beneden verdieping

De villa bestaat uit 3 verdiepingen met op de benedenverdieping een trap naar de bovenliggende verdiepingen. Gang, 2 slaapkamers, 1 badkamer en een waskamer.

Begane grond

Op de begane grond entree, gastentoilet, open plan woonkamer/eetkamer en keuken met kookeiland voorzien van apparatuur. Slaapkamer met en-suite badkamer.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping een slaapkamer met en-suite badkamer en kleedkamer en een overdekt terras.

Exterieur

Privé zwembad van 33m2 met LED verlichting, tuin met irrigatiesysteem en gevarieerde beplanting, voetgangerspoort met intercom en oprit in printbeton. Parkeerplaats voor 2 auto’s.

Hoogwaardige afwerking inclusief onder andere: vloerverwarming, airconditioning en veiligheidsglas. De bouwwerken starten binnenkort en de oplevering staat gepland voor het einde van 2020.

Bijzonderheden

–  Zeezicht vanaf de eerste verdieping
–  Op korte afstand van het strand
–  Woonoppervlakte 398m2
–  Perceel 1050m2

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: Royal Residence

Geïnteresseerd in deze villa? Neem contact op!

Telefoon: 0031 (0) 85 004 30 77.
[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN