TE KOOP | MODERNE VILLA’S IN AANBOUW IN FINESTRAT

TE KOOP | MODERNE VILLA’S IN AANBOUW IN FINESTRAT

Prijs: vanaf €625.000,- excl. BTW en k.k.

Oplevering staat gepland voor april 2020.

Ideale omgeving

3 Vrijstaande moderne villa’s met zwembad in aanbouw in een mooi aangelegde residentiële urbanisatie met 24-uurs bewaking in Finestrat met vele faciliteiten in de directe omgeving, zoals diverse golfbanen, luxe hotels, amusementsparken en shopping centra. Op 15 minuten van de boulevards van Altea en Albir en de uitgestrekte stranden van Benidorm.

Indeling

De woningen zijn als volgt ingedeeld: Op de begane grond de entree, woon/eetkamer met moderne open keuken voorzien van apparatuur. Wasplaats 3m2 en berging van buitenaf toegankelijk 4,4m2. Slaapkamer en aparte badkamer. Toegang tot het overdekt en open terras en de tuin. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers met ensuite badkamers. Toegang tot het overdekt terras en open chill out terras met BBQ gedeelte. Off road parking. Privé zwembad.

Voorzieningen

Hoogwaardige afwerking met o.a.: Airconditioning, alarmsysteem, aluminium kozijnen met Climalit beglazing, elektrische toegangspoort met videofoon, elektrische rolluiken in slaapkamers en basis aangelegde tuin voorzien van gras en irrigatiesysteem en kunstgras op het terras op de eerste verdieping.

Bijzonderheden

–  Woonoppervlakte 199m2
–  Perceel 723m2
–  Ideale locatie nabij vele faciliteiten en de stranden
–  Mooi uitzicht op de omgeving
–  Hoogwaardige afwerking
–  Gunstige financieringsvoorwaarden

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa’s. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

 

 

Telefoon 0413-820313 / 0034 965840513
[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN