TE KOOP | Romantische vrijstaande rietgedekte villa

TE KOOP | Romantische vrijstaande rietgedekte villa

Uiterst comfortabele villa in Blaricum!

Dit huis is een charmant ontwerp met natuurlijke materialen en zal u zeker bekoren. Wie op zoek is naar een uiterst luxe en comfortabele villa zal beslist enthousiast zijn bij het zien van de prachtige rietgedekte in het groen verscholen villa. Een villa die alles in zich heeft als het gaat om comfortabel en luxe wonen.

Bij het betreden van het grondstuk ziet u deze bekoorlijke villa voor u. Een rietgedekte lieftallige villa met aan de voorzijde een kleine overkapping waar u heerlijk kunt genieten.

 

Deze villa zal u zeker aanspreken vanwege de privacy en rust. U kunt zich hier terugtrekken uit de hectische omgeving in een villa die u ‘als een deken omhult’. Er is zorgvuldig gekozen voor materialen en detaillering.

Naast woongenot biedt de praktijkruimte extra mogelijkheden voor werken aan huis of u richt deze ruimte in als extra slaapkamer. Het interieur van uw woning zegt iets over wie u bent en hoe u wilt leven. Geef uw ideeën de ruimte. Creëer uw eigen woondroom, uw eigen (t)huis, dat past bij uw manier van leven.

Met steden als Amsterdam, Hilversum en Amersfoort in de nabijheid zult u een scala aan mogelijkheden hebben om u leven op uw wijze vorm te geven.

Eenmaal binnengekomen in de woning wordt eenieder direct verrast door de indeling van de villa met een verrassende trappenhal en een gastvrije serre-ruimte. De stijl van het pand wordt in materialen en indeling door het gehele pand consequent toegepast.

Op de begane grond vindt u de hal, de woonkamer, de serre, de keuken, het toilet en de kantoorruimte. Enigszins verborgen treft u via de woonkamer de toegang tot de benedenverdieping waar naast een extra slaapkamer met een doucheruimte ook veel inbouw bergkasten en de linnenkamer met wasmachine- en droger uit het zicht in inbouwkasten zijn geplaatst.

 

 

De prachtige rietgedekte villa in het groen ligt verscholen en vanaf de weg nauwelijks zichtbaar. U kunt uw auto’s parkeren op het parkeerterrein en via de toegangspoort het perceel betreden. Aan de voorzijde en aan de achterzijde bevinden zich terrassen maar ook in de tuin is een sfeervol zithoekje gecreëerd. U vindt hier rust, ruimte en groen. Een tuin met een intieme sfeer om elke dag in te genieten.

Optimale privacy is gegarandeerd …

 

Vraagprijs: € 1.575.000,- k.k.

Meer informatie: www.eemnesserweg-Blaricum.nl

EXCELLENT | WONEN & LEVEN