TE KOOP | ROYALE VILLA IN ALTEA LA VELLA

TE KOOP | ROYALE VILLA IN ALTEA LA VELLA

Prijs: €1.650.000,- excl. overdrachtsbelasting en k.k.

Mooi zicht over oude stad

Luxe royale villa op een rustige locatie met privacy in een cul de sac. Open zicht over de oude stad van Altea en mooi zeezicht richting Benidorm. Aan de voorzijde van de woning is er een neerwaarts hellende groene zone. Op korte afstand van de dorpskern van Altea la Vella met diverse voorzieningen. Zuidoriëntatie.

Benedenverdieping

Op de benedenverdieping is er een dubbele garage, sauna met douche, gym en werkkamer met wateraansluiting, een berging/waskamer en een technische ruimte met installaties en meters. Enkele treden hoger een bodega/bar met zithoek en berging, gastentoilet en slaapkamer met zitruimte en ensuite badkamer.

Luxueuze badkamer

Op de hoofdverdieping de entree met dubbele deuren, woonkamer met  decoratieve open haard, ruime en lichte eetkamer, aparte Scholtes keuken met ontbijtgedeelte volledig voorzien van apparatuur, zoals een dubbele koelkast/vriezer, Miele koffiemachine, vaatwasser, oven, stoomoven, osmose systeem. Royale hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en whirlpool bad, apart toilet met bidet, douche en dubbele wastafel. 2 Inloop kleedkamers, waarvan 1 voor heren en 1 voor dames.

Gastenslaapkamer

Op de eerste verdieping een gastenslaapkamer met verbinding naar een 2e slaapkamer,  met inbouw kleerkasten en ensuite badkamer met apart toiletgedeelte. Aan de andere zijde van deze verdieping is er een ruim kantoor met terras.

Zoutwater zwembad

Zoutwater zwembad van 8,5m x 4,5m met verwarming. Elektrische zwembadafdekking geïntegreerd in het zwembad . Pergola 6m2. Aangelegde tuin, elektrische poort.

Huislift

Luxe afwerking met huislift voor 6 personen welke de verdiepingen met elkaar verbindt. Magnifieke decoratieve trap. Vloerverwarming (gas), centrale airconditioning warm/koud, 2 aparte airco units in het kantoor en de gym. Ondergrondse gasdeposito van 2500 liter. Marmeren vloeren, terracotta tegels op de diverse terrassen van in  totaal 300m2.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte 600m2
  • Perceel 1272m2
  • Veel privacy en nabij faciliteiten van het dorp Altea la Vella
  • Hoogwaardige afwerking

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon 0413-820313 / 0034 965840513
[email protected]

EXCELLENT | magazine