TE KOOP | Schitterende Luxe Villa te Poppel

TE KOOP | Schitterende Luxe Villa te Poppel

Neem eens een kijkje!

Perceeloppervlakte: 1.182 m²
Inhoud: circa 1.210 m³
Aanvaarding: in overleg


Paardenwiel 29 (10 minuten rijafstand van Tilburg)

Vraagprijs € 749.950,-

Ravels

Ravels is een dynamische en groene grensgemeente gelegen in het noordoosten van de provincie Antwerpen, langs de provinciale verkeersweg N12 van Turnhout naar Tilburg. Deze noord-zuidas verbindt de drie deelgemeenten Ravels, Weelde en Poppel. Sinds 1977 is Ravels een fusiegemeente, ontstaan door de samenvoeging van Ravels, Weelde, Poppel en de wijk Kijkverdriet van Oud-Turnhout.

Na de uitbreiding van het gemeentehuis in 2000, plaatste het gemeentebestuur een kunstwerk van May Claerhout aan de ingang dat de drie-eenheid tussen de drie deelgemeenten onderstreept. Met een oppervlakte van 9 499 ha is Ravels de vijfde grootste gemeente van de provincie Antwerpen. Op 31 december 2010 telde de gemeente 14 444 inwoners.

Poppel

Poppel was tot 1977 een zelfstandige gemeente, die bij de gemeente Ravels is gevoegd. Tot de voormalige gemeente behoorde ook het gehucht Nieuwkerk, gelegen in de bossen aan de grens met Nederland. Het dankt zijn naam aan een grenskerk die daar in 1652 werd gebouwd ten behoeve van de parochie van Goirle. Sinds 1815 behoren Poppel, Ravels en Nieuwkerk bij de provincie Antwerpen. Poppel telde op het einde van 2005 3750 inwoners.

Paardenwiel 29 te Poppel

Bouwjaar: 2001
Inhoud: circa 1.210 m³
Perceel: 1.182 m²
Kadaster: Ravels D 184/X
Kadastraal inkomen: € 2.092,-
Dubbel glas: volledig
Ligging achtertuin: Noordoosten
Aanvaarding: in overleg
Woonoppervlakte: circa 425 m²
EPC-score: 149 kWh/m²

Indeling

Begane grond

De hal/entree met vide is voorzien van natuurstenen vloer met vloerverwarming, een meterkast achter grote spiegeldeur en een hardhouten trap naar de 1e verdieping.

De toiletruimte met natuurstenen vloer is voorzien van urinoir, toilet en een fonteintje. Twee openslaande deuren bieden toegang tot de woonkamer.
De woonkamer met een massieve parketvloer is voorzien van airco en heeft een fraaie gashaard. De dubbele openslaande deuren zijn in bezit van plissé horren.

De luxe Siematic keuken met alle inbouwapparatuur heeft een natuurstenen vloer met vloerverwarming en is voorzien van mooie inbouwspots. Vanaf de keuken doorgang naar bijkeuken waar de CV ruimte is.

De benedenverdieping is voorzien van een slaapkamer die momenteel in gebruik is als kantoor. De kamer heeft een massieve parketvloer, een vaste kastenwand, airco en fraaie inbouwspots. De dubbele openslaande deuren hebben wederom ook plissé horren.

De beneden badkamer heeft een grote whirlpool en een natuurstenen vloer met vloerverwarming en een designradiator. Tevens is de badkamer voorzien van een douche met stortdouche, een dubbele wastafel, een toilet en een badkamerkast.

De villa heeft een veranda die volledig af te sluiten is d.m.v. een glazen schuifwand. De vloer heeft een hard houten vlonder en de veranda heeft 2 dimbare IR terras verwarmers in het plafond.

De garage is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming, een zeer ruim keukenblok met afzuigkap. De garage heeft een automatische sectionaaldeur.

Eerste verdieping

De bovenverdieping heeft 3 ruime slaapkamers die allemaal zijn voorzien van een massieve parketvloer, een badkamer, een inloopkast en een wasruimte. Slaapkamer 1 is voorzien van een inbouwkast. Momenteel is deze kamer in gebruik als fitnessruimte. De kamer heeft een dubbele dakkapel.

De wasruimte heeft een natuurstenen vloer met een keukenblok en spoelbak. Aansluiting voor wasmachine en droger zijn aanwezig. Slaapkamer 2 heeft een ronde dakkapel en een Velux dakraam met verduistering. Ook heeft deze kamer een inloopkast met maatwerk kasten.

De luxe badkamer is voorzien van toilet, stortdouche en een Phlilippe Starck ligbad. Ook een dubbele wastafel met spiegelkasten en een hoge opbergkast zijn in de badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van  vloerverwarming. Ook is de fraaie badkamer voorzien van een TV, een daglicht koepel, een sunshower en inbouwverlichting.

Slaapkamer 3 is de ouderslaapkamer voorzien van airco, een gashaard een dakkapel en verduisterende screens. De kamer heeft ook een inpandig balkon en is voorzien van een vaste trap naar de zolderverdieping. De hele slaapkamer heeft inbouwverlichting. Ook hier mooie inbouwkasten.

Op de verdieping is ook nog een inloopkast met inbouwverlichting.

De geheel gestoffeerde zolderverdieping is eventueel te gebruiken als 5e slaapkamer. Er is een Veluxraam met verduistering aanwezig en een opbergruimte.

Tuin

De mooie, onder architectuur, aangelegde tuin heeft rondom luxe tuinverlichting i.c.m grondspots en diverse terrassen. Tevens is er een beregeningsinstallatie aanwezig. De tuin heeft een zwemvijver van 100 m³ en een koivijver, met een geavanceerd filtersysteem, van 30m³. De tuin is volledig omheind d.m.v. een hekwerk en er zijn dubbele hard houten (elektrische) poorten t.b.v. de ingang tot het bijgebouw; Ook is er een honden buitenverblijf in de tuin.

Het bijgebouw heeft een eigen watervoorziening en is voorzien van een tegelvloer en een opbergzolder. De garage heeft een sectionaaldeur. Er is een pompruimte en een natte ruimte met een keukenblok.

Bijzonderheden

–  Zeer fraai afgewerkte vrijstaande villa met stenen garage en vrijstaande garage en een onder architectuur aangelegde tuin.
–  De woning is gelegen nabij het centrum van Poppel.
–  Het bouwjaar van de woning is 2001.
–  De zeer goed onderhouden woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas, zonnepanelen en een eigen watervoorziening(bron) met zuiveringsinstallatie.
–  De woning is voorzien van een alarminstallatie en camera systeem (15 stuks) met opnameapparatuur en doormelding naar PAC.
–  Gelijk sluitende cilinders.
–  Perceel-oppervlakte 1182 m². Woonoppervlakte 425m² exclusief bijgebouw

Meer informatie?

Marcel van Meerendonk

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN