TE KOOP | Sleutelklare villa in Jávea

TE KOOP | Sleutelklare villa in Jávea

Prijs:  €660.000,- excl. BTW en k.k.

Sleutelklare nieuwbouw villa gelegen in een gewilde omgeving van Jávea met open zicht en uitzicht op bergen. Dicht bij een golfbaan met clubhuis en een internationale school in Cumbre del Sol. Op 10 minuten rijden van de zandstranden van Jávea en Moraira. Volop privacy aan een doodlopende straat.

Indeling villa

Op de begane grond de entree en voorportaal. Aan de rechterzijde 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite en een waskamer met directe toegang naar buiten. Aan de linkerzijde een volledig ingerichte keuken, eetgedeelte en woonkamer met toegang tot het overdekte terras. Trap naar de bovenverdieping met een overloop met zitgedeelte. Sleutelklare hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en een kastenwand.

Exterieur

Buitengebeuren met een veranda, zwembad van ca. 33m2, overdekt terras. Buitenkeuken. Open terras van 90m2. Pergola/carport van 30m2. Mooi aangelegde tuin. Elektrische poort. Inclusief airconditioning en warmtepomp. Prognose energiecertificaat klasse C.

Bijzonderheden

–  Woonoppervlakte 205m2
–  Perceel 1500m2
–  Mooi open zicht en zicht op de bergen
–  Dicht bij golfbaan en 10 minuten van het strand van Jávea
–  Hoogwaardige complete afwerking

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: Royal Residence

Geïnteresseerd in deze villa? Neem contact op!

Telefoon: 0413-820313 / 0034 965840513
[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN