TE KOOP | Uniek landhuis

TE KOOP | Uniek landhuis

€7.500.000 K.K.

Omschrijving

Deze prachtige villa in Loosdrecht heeft een vloeroppervlakte van 666m2 waarvan 579m2 woonruimte. De villa heeft een fantastische tuin van bijna 31.000m2 en ligt beschut in een diepe inham, een soort natuurlijke haven en biedt panoramisch uitzicht over het verstilde landschap.

 

 

Bij dit landgoed is de beleving van wonen aan het water ongekend intens. De woonlagen hebben aan de plaszijde over de volle gevelbreedte en –hoogte glazen schuifwanden en terrassen direct aan het water. U een prachtig uitzicht hebt over de aangelegde tuinen met oude bomen, fraaie bloemperken en met riet begroeide oever die zich honderden meters uitstrekt naar de horizon.

 

Eerste woonlaag

Deze woonlaag is toegankelijk middels een eigen entree. Verder heeft deze woonlaag een zeer complete woonkeuken met openhaard. Door een uiterst luxueus binnenzwembad met grote schuifpuien naar het aangrenzende terras, wellness annex spa met sauna, Turks stoombad en fitnessruimte is er genoeg om even tot rust te komen na een drukke dag. Uiteraard is er een sfeervolle wijnkelder aanwezig in dit huis.

 

Tweede woonlaag

Hier komt u binnen in een imposante centrale ontvangsthal met vide, trappenhuis en garderobe. Daarna komt u in de riante living met openhaard en is er nog een tweede exclusieve woonkamer met aangrenzende eetkamer met openhaard en intieme televisiehoek. dit huis beschikt over een werkkamer en kan u middels de diverse schuifpuien naar het fantastische zonneterras waar u een fenomenaal uitzicht hebt over het water.

 

Derde woonlaag

Op deze woonlaag bevinden zich twee royale slaapkamers waarvan een master bedroom met walk-in closet en zeer luxueuze badkamer. Daarnaast bevindt zich nog een extra gastenbadkamer.

 

Tuin

Langs de oever leidt een grindpad over een houten bruggetje naar het uiterste punt van het landgoed, waar u een barbecue-area en zelfs een privé-strand aantreft. De oever is voorzien van houten beschoeiing en ligt aan veilig zwemwater.

 

 

Er bevinden zich diverse bijgebouwen waaronder een fraaie houten carport en dagverblijf voor tuinlieden. Er is tevens een volwaardige aparte woning, beschikbaar voor een huisbewaarder of voor ouders c.q. kinderen die hier op hetzelfde grondstuk wonen op discrete afstand van het hoofdhuis.

 

 

Het landgoed bevindt zich in een fantastische staat van onderhoud. Als groots en mondain wonen op een unieke plek aan de Loosdrechtse Plassen uw droom is, dan is dit uw droomhuis.

 

VOORMA & WALCH

Jacques Walch

[email protected]

 

EXCELLENT WONEN & LEVEN