TE KOOP | Villa De Luxe

TE KOOP | Villa De Luxe

“Ruimte, rust en comfort..”

Omschrijving

Deze woning ligt in villawijk Nieuw Stalberg aan de rand van een natuur-/bosgebied de Groote Heide te venlo. De villa is gebouwd in 2010 en heeft een woonoppervlakte van circa 400 m2. Daarnaast een perceel-oppervlakte van circa 1.600 m3. In deze woning zijn alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Denk hierbij aan koeling via plafonds, diverse domotica voorzieningen, beveiligingsinstallatie’s met camera’s.

Begane grond

Als u via de voordeur binnenkomt ervaart u direct de luxe en prettige sfeer die deze woning biedt. Via de intercom kunt u gemakkelijk zien wie er voor de deur staat. Dit biedt gemak en veiligheid. De ruime woonkamer biedt fantastisch uitzicht op de tuin. Deze kamer is voorzien van een gashaard die zorgt voor een behaaglijke warmte en sfeer.

De keuken heeft een centrale plaats in de woning en mooie zichtlijnen. De keuken is op maat gemaakt door Harold Lenssen keukens. Met het kookeiland is er veel kast- en lade-ruimte met Miele inbouw-apparatuur. De ruimte is uitermate geschikt voor een familiediner of een borrel met gasten. Daarnaast de bijkeuken, die voorzien is van een aanrechtblok.

Via de keuken is de tweede zitkamer bereikbaar, deze ruimte met gashaard geeft een intieme sfeer en mooi zicht op het zwembad. Daarnaast is de begane grond van vloerverwarming en plafondverwarming, de verkoeling vindt plaats via de plafonds.

Eerste verdieping

Via een mooie trap bereikt u de eerste verdieping met ruime overloop, deze ruimte is door haar afmetingen prima bruikbaar als bijvoorbeeld werkruimte. Er is een aparte wasruimte met witgoed aansluitingen en werkblad met gootsteen voorzien van warm en koud water.

De eerste verdieping bestaat uit 4 slaapkamers en 2 badkamers. De Master-Bedroom is zeer ruim en voorzien van een royale inloopkast. Deze kast biedt veel kastruimte en aansluitend een grote badkamer met vrijstaand ligbad, dubbele inloopdouche, dubbele wastafel met maatwerk meubel, bidet, toilet, infrarood sauna.

De verwarming op slaapkamers wordt geregeld middels radiatoren en verkeersruimten. De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming en radiatoren. De badkamer in de Master-Bedroom is zelfs voorzien van een airco. Koeling vindt hier plaats via de plafonds (m.u.v. badkamers). Diverse inbouwkasten, aparte toiletruimte en een gasten-badkamer.

Fotografie: Dave Delissen

Souterrain

Het souterrain kunt u op verschillende manieren invullen. De huidige indeling is als volgt: kinderruimte, toiletruimte met extra urinoir, fitnessruimte, berging, dubbele garage via oprit met verwarming.

Daarnaast een drain met pomp om regenwater af te voeren, hydrofoorinstallatie, techniek ruimte met verdeelkast, regelkast verwarming, zwembadinstallatie en verwarming zwembad. Een warmtepomp t.b.v. verwarming en koeling van de woning. Een warm watervoorraad-vat, aparte CV-ketel t.b.v. radiatoren, dompelpomp die bij eventuele calamiteiten water weg kan pompen. Het souterrain kan gekoeld en verwarmd worden via de vloeren.

Tuin

De tuin is onder architectuur aangelegd. In de tuin treft u gazons, strakke hagen, borders, overdekte terrassen, leibomen, een verwarmd zwembad aan. Het zwembad is deels overbouwd door de woning. De tuin is mooi afgestemd op de woning en opvallend zijn de mooie zichtlijnen.

Hauzer & Partners

Noorderpoort 11a

5916 PJ, Venlo

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN