TE KOOP | Villa in moderne stijl

TE KOOP | Villa in moderne stijl

Omschrijving

Aan de rand van Amstelveen staat deze statige en geheel verbouwde villa op een zeer ruim bemeten kavel van 2005 m2 eigen grond. De woning met recent vernieuwde rieten kap heeft diverse vertrekken, een moderne stijl, een prachtige visgraat parket vloer en een heerlijke tuin met veranda, jacuzzi, zwembad en heel veel privacy! U leest het goed, deze woning ligt aan de rand van de stad en u kan de eigenaar worden van deze villa met zwembad en privacy.

Indeling

Deze prachtige villa heeft op de begane grond een fantastische ruimte, is goed ingedeeld en een half open eetkeuken waar u heerlijk kan genieten. De moderne keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur (o.a. een klimaatkast) en een groot eiland.

De linker vleugel heeft twee ruime slaapkamers en een nieuwe (luxe) badkamer en de rechter vleugel heeft drie slaapkamers en een luxe badkamer! De villa heeft strak gestukte wanden, visgraatparketvloer, houten kozijnen, moderne badkamers, modern toilet, vloerverwarming op de begane grond, een nieuwe Nefit HR cv-ketel en waarschijnlijk het meest belangrijk een heerlijke sfeer om in te wonen. Echt een thuis voor een groot gezin!

Vanaf het elektrische toegangshek ziet u al in een oogopslag de ruimte die u heeft voor diverse auto’s, een carport voor meerdere auto’s en een heerlijke tuin die rondom de woning is gelegen. Kortom een lust voor het oog en wij nodigen u graag uit om dit exclusieve object van binnen te bekijken.

De ligging aan de rand van Amstelveen Westwijk, in combinatie met een dergelijk huis en zo’n grote kavel is werkelijk UNIEK te noemen. Schiphol, Amsterdam, International School of Amsterdam, stadshart Amstelveen en alle uitvalswegen zijn binnen handbereik.

Mooi Makelaardij B.V.

Dr. Willem Dreesweg 277

1188KG Amstelveen

Tel: 020-210 60 60

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN