TE KOOP | Villa met stijlvolle architectuur

TE KOOP | Villa met stijlvolle architectuur

Speciaal voor liefhebbers van rust, ruimte en een stijlvolle architectuur. Een prachtige vrijstaande villa op een schitterende locatie. 

Unieke locatie

De villa is gelegen aan de Hertog Janstraat (1a) en hiermee uniek te noemen. Deze straat is centraal gelegen rondom een centraal groen plein met veel opvallend groen en karakteristieke bomen. De omliggende bebouwing bestaat uitsluitend uit grote percelen en vrijstaande villa’s. De villa kijkt uit op het plein en zorgt voor een natuurlijke beleving.

Indeling villa

Entree
Dankzij een mooie vide en hoge ramen in de voorgevel heeft de hal een ruime lichtinval. De hal is voorzien van een leistenen vloer, garderobe nis en inbouwkast. De hal biedt toegang tot de wasruimte, badkamers, slaapkamers, inpandige bergkast, het kantoorgedeelte en de trap naar de eerste verdieping.

De woon- eetkamer en keuken
De woon- en eetkamer is sfeervol ingericht. Het bestaat uit een gashaard met schouw en een tweede haard. De voorzijde van de woonkamer biedt een mooi uitzicht over het groene plein. De keuken is buitengewoon licht en open en is praktisch ingericht. Het is van gemakken voorzien, zoals inductieplaat, stoomoven, afzuigkap, vaatwasser, koel- vriescombinatie, ingebouwde koffiemachine, spoelbak en royale bergruimte. Zowel de keuken als woon-eetkamer zijn voorzien van inbouwspots.

Slaapkamers
De villa beschikt over een 3-tal royale slaapkamers op de begane grond. Zij zijn afgewerkt met een mooie sfeervolle eiken parketvloer en stucwerk uitgevoerde gesauste wanden. De hoofd slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een inloop-kast. Deze slaapkamer biedt directe toegang tot het terras in de achtertuin. De badkamer beschikt over een inloopdouche en hangcloset evenals een stijlvol wasmeubel met dubbele spoelbakken. Ook de toilet-ruime is volledig betegeld en voorzien van een douchetoilet.

Wasruimte
Deze is volledig betegeld en biedt opslag voor drie machines.

Kantoor-/praktijkruimte
Het kantoorgedeelte is momenteel in gebruik als kantoorruimte, maar kan ook voor een ander doel dienen. Het kent een hoogwaardige afwerking en is geschikt voor 3 tot 4 werkplekken. Vanuit deze ruimte is de sauna bereikbaar. Deze sauna is voorzien van doucheruimte, toilet, wastafel en douche.

Kelder
De kelderruimte is op de begane grond en is ingericht als vergader/spreek-biljart-ruimte. Daarnaast is het voorzien van daglichttoetreding.

Berging
De hal van het kantoorgedeelte biedt toegang tot een afzonderlijke berging. Deze berging is ook van buiten toegankelijk.

Eerste verdieping
De verdieping is vanuit de hal van de villa toegankelijk middels een open trap. Momenteel bevindt zich hier een atelier. Voorheen beschikte de verdieping over twee slaapkamers. De verdieping is voorzien van voldoende bergruimtes. Het platte dak is uitermate geschikt voor het maken van een stijlvol dakterras.

Tuin
De tuin rondom de villa biedt veel privacy. Het beschikt over een 2-tal parkeerplaatsen. De toegang van de villa en het kantoorgedeelte zijn seperaat uitgevoerd, zodat optimale privacy is gewaarborgd. De tuin is een fantastische plek om van de warme zomerdagen te genieten. Twee afzonderlijke buiten-bergingen maken het compleet.

Bijzonderheden
  • Bouwjaar 1962, waarna diverse renovaties zijn doorgevoerd.
  • Perceel ca. 741 m2.
  • Inhoud woonhuis 1.144 m3.
  • 42 zonnepanelen op het dak van de woning.
  • Recentelijk geschilderd aan de buitenzijde.
  • Rustig en gunstig gelegen op loopafstand van het dorp.
  • Beroep aan huis-mogelijkheden.

 

 

 

Lommers Makelaars

Diessenseweg 7

5081 AE Hilvarenbeek

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN