TE KOOP | Villa Sa Galera Ibiza

TE KOOP | Villa Sa Galera Ibiza

Stijlvolle, buitenlandse villa …

Een mooie stijlvolle villa in een rustige omgeving dicht bij het strand en omgeven door de natuur. Groot perceel van 3.000 m2 met mooie verzorgde tuinen, vijgenbomen, citroenbomen, amandelbomen en olijfbomen.
Het hoofdverblijf is 300 m2 en het naastgelegen gastenverblijf is 30 m2.
Panorama uitzicht op de zee, op slechts 500 meter van het huis is het strand via een eigen pad bereikbaar binnen 5 minuten lopen. Totaal 6 slaapkamers, 5 badkamers en een groot privé zwembad.

Indeling

Het huis is gebouwd op 2 niveaus, op de begane grond bevinden zich de entree vestibule, woonkamer met open haard, thuis-theater en bibliotheek kamer met grote 120 inch drop-down scherm, laserprojector en high-end surround systeem, een grote hoofdslaapkamer met volledige en-suite badkamer met een prachtig uitzicht op zee en de bossen. Verder nog 3 dubbele slaapkamers met zee, bos of tuin aanzicht en een grote badkamer met douche en ligbad.

Bovenverdieping

De boven etage biedt ruimte voor een hal, kantoor / werkruimte met uitzicht op de tuin en een eigen terras, gastentoilet, woonkamer / eetkamer met open haard met uitzicht op open zee en het bos, bijkeuken met wasmachineaansluiting, ingebouwde koelkast met vriesvak, extra bergruimte, keuken met directe toegang tot een groot terras en externe achtertrap met prachtig uitzicht op zee, zware marmeren ontbijt bar, Corian werkbladen, dubbele spoelbakken, apart theestation met gootsteen en osmose waterfilter, dubbele ovens, grote koelkast met vriesvak, vaatwasser verder is er nog een gastensuite met dubbele slaapkamer en en-suite badkamer met uitzicht op het bos en de tuin.

Studio

De studio biedt ruimte voor een tweepersoonsslaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer en-suite, kast, airconditioning en verwarmingssysteem en uitzicht op het bos en de tuin. Wenst u de brochure van deze villa te ontvangen?

Neem contact op!

Per e-mail of per post, dat kan vrijblijven op aanvraag.

Wenst u een afspraak ter plaatse in te plannen dat kan uiteraard ook bel of mail ons voor aanvullende, informatie, foto’s en een brochure.
Mailformulier op de site, AanbodBuitenland.nl per e-mail [email protected] of per telefoon: +31 (0)628843396

EXCELLENT | WONEN & LEVEN