TE KOOP | ZEER GOED ONDERHOUDEN VILLA BENITACHELL

TE KOOP | ZEER GOED ONDERHOUDEN VILLA BENITACHELL

Prijs: €399.000,- excl. BTW en k.k.

Royale zeer goed onderhouden villa met panoramisch open zicht richting zee, gelegen in een rustige residentiële omgeving dicht bij de kustplaatsen Moraira en Jávea. 5 km van het strand, 4 km van de golfbaan met Club house van Jávea. Goede verbinding met de luchthavens van Alicante en Valencia. Zuidoriëntatie.

 

Begane grond

Op de begane grond bevinden zich een ruime woonkamer, eetkamer, moderne volledig ingerichte keuken, hoofdslaapkamer met ensuite badkamer, 2e en 3e slaapkamer, familie badkamer, overdekt en open terras.

Benedenverdieping

De benedenverdieping heeft een separaat gastenappartement met 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer en keuken. Aanvullend is er een garage, grote werkruimte, berging en waskamer.

Buitengebeuren

Een verwarmd zwembad, BBQ gedeelte en ruime parkeerplaats.

Inclusief verwarming middels pellets, airconditioning in de woonkamer en hoofdslaapkamer, alarm en verzorgde tuin met irrigatiesysteem.

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte 344m2
Perceel 958m2
Panoramisch uitzicht richting zee
Zeer goed onderhouden

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 0413-820313 / 0034 96 584 0513 [email protected]

 EXCELLENT | wonen & leven