Verbinding met de natuur | BESIDE

Verbinding met de natuur | BESIDE

Gouden combinatie | cultuur & natuur!

De BESIDE-hutten zijn ontworpen in samenwerking met Montréal firm Appareil Architecture. Deze hutten worden geplaatst op een terrein van 1,254 hectare. 900 hectare is beschermd terrein en blijft onbebouwd. Het project ligt in Chertsey in de regio Lanaudière en is de ideale locatie om een gloednieuw concept te presenteren.

Het park is sinds eind jaren tachtig zorgvuldig beschermd en onderhouden door de voormalige eigenaar van het land. BESIDE hoopt mensen aan te trekken die willen genieten van de rust in het bos en met hun handen willen werken. Door met de handen te werken leert men opnieuw de vaardigheden die behoren tot een gelijkgestemde gemeenschap.

Een bestemming waar men de stekker uit het stopcontact trekt, verbinding maakt met zichzelf en een ander.

Het project staat open voor iedereen  die dichter bij de natuur wil komen staan. Degene die bij wil dragen aan de opbouw aan de opbouw van een authentieke en creatieve community in het hart van de natuur. De BESIDE-hutten zijn ontworpen als functionele en veelzijdige woonruimtes.

De voorzitter van BESIDE, Jean-Daniel Petit: “De BESIDE hutten zijn de ideale vlucht voor alledaagse geluiden, drukte, verkeer en andere storende  afleidingen. Het is de perfecte plek voor uzelf, vrienden, collega’s, partners en/of gezinnen om samen te komen en een zinvolle verbinding te leggen.

BESIDE biedt eigenaren en huurders een enorm terrein om te verkennen, waaronder twee natuurlijke privé-meren, een verborgen bosbibliotheek, gedeelde dokken, een muziekstudio en diverse creatieve ruimtes.

Het samenbrengen van een creatieve gemeenschap

“Ons doel is om een ​​ruimte te creëren met een goede balans tussen zachte en harde vaardigheden. Met behulp van architectuur als een drijvende kracht, worden de gemeenschappelijke ruimtes ontworpen om de overdracht van kennis en ervaringen alsmede contact tussen mensen, het bos en de meren van het gebied te bevorderen.” zegt Petit.

De BESIDE-hutten zijn een perfecte mix van intelligentie, minimalistisch design en out-door cultuur. Ze omarmen het prachtige erfgoed. Ze worden gebouwd op een duurzame manier en vervolgens zorgvuldig geïntegreerd in de natuurrijke omgeving.

De grootte van het terrein en de plaatsing van de hutten zijn gekozen om de maximale rust te bieden in een intieme setting.  De BESIDE-hutten zijn zowel te huur als te koop. Het project zal worden uitgerold over drie bouwfasen vanaf het jaar 2020.

 

 

Meer informatie over dit toekomstige project?

BESIDE cabins  

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN