TE KOOP | Fraaie, klassieke villa

TE KOOP | Fraaie, klassieke villa

Omschrijving villa

Zeer fraaie en op klassieke wijze gebouwde zeer royale villa met ruime dubbele garage. Deze villa is gebouwd in 2005/2006, waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen.

De villa is rustig gelegen in de villawijk Bilthoven-Noord aan een groot plantsoen en wordt omgeven door een schitterende tuin van ruim 2.500m² voorzien van zonneterrassen met verwarmd buitenzwembad en badhuis. Tevens is de tuin voorzien van een beregeningsinstallatie met eigen bron en berging. De villa heeft aan de voorzijde een elektrisch toegangshek en heeft naast de dubbele garage, in ruime mate parkeergelegenheid.

€ 2.150.000 K.K.

Indeling

Royale ontvangsthal met fraaie vide en trappenhuis, garderobe en toiletruimte. De sfeervolle en lichte zitkamer heeft een openhaard en grote zij-erker en aangrenzend de eetkamer. Beide ruimten zijn voorzien van fraaie whitewash eikenvloerdelen in visgraat en openslaande tuindeuren.

Aan de linkerzijde bevinden zich de lounge/televisiekamer en een zeer ruime en van alle luxe en apparatuur voorziene woon-/leefkeuken, aangrenzend de bijkeuken, wasruimte en badkamer. Van binnenuit te bereiken 2e bijkeuken met keukenopstelling en de ruime dubbele garage. Boven de garageruimten zijn een tweetal extra ruimten aanwezig, thans in gebruik als logeer- en werkruimtes.

Souterrain

Via vaste trap naar de hal met eigen thuisbioscoopruimte en 2 grote multifunctionele ruimten, waarvan 1 in gebruik als biljart-/barruimte en 1 als speel-/werkruimte.

Eerste verdieping

Overloop met apart toilet en dubbele deuren naar balkon. Twee grote slaapkamers met eigen complete badkamer, masterbedroom met balkon, aparte kleedruimte en 3e complete badkamer. Gehele verdieping is voorzien van whitewash eikenvloeren.

Tweede verdieping

Vaste trap naar de ruime en volwaardige derde woonlaag bestaande uit twee grote slaapkamers met speelse hoge plafonds, overloop met lichtkoepel, logeer-/werkkamer, toiletruimte, technische ruimte en 4e badkamer.
Deze verdieping is eveneens voorzien van whitewash vloeren.

Bijzonderheden

Deze buitengewoon fraaie vrijstaande villa is op korte afstand van de uitgestrekte wandelbossen, sportfaciliteiten, scholen en uitvalswegen gelegen en is uitstekend geschikt voor grotere gezinnen.
De villa is tevens uitgerust met een alarmsysteem en een Sonos Surround geluidsysteem.

De villa heeft een inhoud van ruim 2000m³, een brutowoonoppervlakte van 705m², netto gebruiksoppervlak van 406m² en een perceeloppervlakte van 2.552m².

Baerz & Co Luxury Homes

Burgersdijk makelaars Bilthoven

Emmaplein 6

3722 AD Bilthoven

030 – 228 76 11

[email protected]

EXCELLENT | WONEN EN LEVEN