TE KOOP | Stoere villa

TE KOOP | Stoere villa

1

€ 1.895.000 k.k.

Sfeer, warmte en rust

Sfeer, warmte en rust, deze drie woorden zijn kenmerkend voor deze indrukwekkende villa met drie dubbele garage. De stoere villa met tijdloze uitstraling ligt verscholen in het groen in een kleinschalige villawijk aan de rand van Beekbergen.  Het landhuis is in 2012 traditioneel gebouwd en heeft een prachtige uitstraling door de wit gestuukte gevels, de donkere antracietkleurige kozijnen en de rieten kap.

Uniek afwerkingsniveau

Deze sfeer is binnen ook terug te vinden doordat er gebruik is gemaakt van eiken houten vloeren met hoge witte plinten, wit gestuukte wanden en plafonds. Alle gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en het afwerkingsniveau is uniek te noemen. Het geheel staat op een volledig omheind perceel van 2.420 m2, wordt omringd door hoge bomen, een fraaie tuinaanleg en strakke bestrating die bestaat uit meerdere terrassen en een verwarmde oprit.

Begane grond

Middels een dubbele voordeur is de riante hal bereikbaar waarbij het trappenhuis een centrale plaats inneemt. Daarnaast is de hal voorzien van een uitgebreide meterkast, een garderobekast, luxe toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer en de hobby-/werkruimte op de begane grond.

De warme, smaakvolle woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard, twee openslaande deuren naar het terras en twee en suite deuren die u leiden naar de afsluitbare televisiekamer en de woonkeuken. De woonkeuken is eveneens uitgerust met een gashaard en openslaande deuren.

De gehele begane grond is voorzien van een smaakvolle eikenhouten vloer in visgraat gelegd. Deze vloer is eveneens doorgelegd op de trap en de verdieping. De gehele woning is uitgerust met vloerverwarming welke wordt aangestuurd door een warmtepomp. De warmtepomp biedt eveneens een koelfunctie, zodat er in geval van warme zomerse dagen, koud water door de vloer gepompt kan worden.

Eerste verdieping

Middels het centrale trappenhuis is de riante overloop met dakkapel en werk-/studeerruimte bereikbaar. Daarnaast biedt de verdieping drie slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een ruime inloopkast, een in het oog springende gashaard, een loggia en luxe badkamer.

De overige twee slaapkamers zijn ruim van formaat en één slaapkamer biedt middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder. De derde badkamer sluit qua stijl aan bij de overige twee badkamers en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Garage

De volledig geïsoleerde garage  biedt ruimte voor 3 auto’s te bereiken middels 2 elektrische toegangsdeuren en 1 handmatige toegangsdeur. Daarnaast is de garage voorzien van een bergzolder met twee “Velux” dakramen. De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap.

Neem contact op met de makelaar voor meer informatie over deze prachtige villa. 

Driessen Woningmakelaars

Arnhemseweg 538D

7361 CN Beekbergen

055 – 8431249

[email protected]

EXCELLENT WONEN & LEVEN