TE KOOP | Vorstelijk penthouse

TE KOOP | Vorstelijk penthouse

€ 2.290.000 v.o.n.

Looking for perfection

Stelt u zich eens voor… een appartement van ca. 138 m2 met de allure van een presidential suite, en dat op de meest prestigieuze locatie van Amsterdam: DAM3, met een vorstelijk uitzicht op het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument op de Dam. U woont hier omringd door historie, traditie en de levendigheid van een stad, maar eenmaal in uw appartement in DAM3 ervaart u rust, stilte en de luxe van ultiem comfort.

Bruisend stadsleven

Het appartement is onder supervisie van een internationaal bekende interieurarchitect op het allerhoogst denkbare niveau afgebouwd. De glazen puien kunnen worden geopend, waardoor het bruisende stadsleven uw woning binnenstroomt. Maar dankzij de bouwkwaliteit en het gebruik van de allerbeste materialen kunt u de stad ook buitensluiten en met volle teugen genieten van absolute rust.

Indeling

Het appartement heeft een entree met garderobe en gastentoilet. Daarnaast is er een riante en uiterst comfortabele living, mooie keuken, twee slaapkamers en twee design badkamers. Vanuit de master-bedroom en de living heeft ue een fenomenaal uitzicht op de Dam.

Historie

U woont hier omringd door historie, traditie en de levendigheid van een stad, maar eenmaal in uw appartement in DAM3 ervaart u rust, stilte en de luxe van ultiem comfort. En dankzij de 5 sterren residential services van naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky hoeft u de deur niet eens uit.

Bijzonderheden

– Eigen grond

– 5 Sterren residentieel services van naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky.

– 2 Parkeerplaatsen in de garage

– Op het zuiden gesitueerd

– Afgebouwd op internationaal topniveau

– Oplevering inclusief het huidige, nieuwe meubilair

– Een ontwerp van architect Cees Dam

– Ontwikkeld door Bouwmaatschappij Verwelius

Carla van den Brink

+31(0)20 – 671 72 72

De Lairessestraat 123

1075 HH  Amsterdam

[email protected]

EXCELLENT WONEN & LEVEN