TE KOOP | Moderne nieuw te bouwen villa

TE KOOP | Moderne nieuw te bouwen villa

Prijs: €1.600.000,- excl. BTW en k.k.

Moderne luxe nieuw te bouwen villa met in Benissa met prachtig zeezicht en zicht op het omringende landschap. Op 2km van het strand en de voorzieningen en 70km van Alicante airport. De villa heeft een zuidoriëntatie.

Indeling

Op de benedenverdieping ruimte voor installaties, badkamer en een multifunctionele ruimte. Lift en trap naar de andere verdiepingen. Op de begane grond een royale open plan woon/eetkamer, moderne keuken met apparatuur, slaapkamer en badkamer.

Op de eerste verdieping slaapkamer met ensuite badkamer, voorportaal, extra slaapkamer en aparte badkamer, hoofdslaapkamer met ensuite badkamer, kastenwand en zitgedeelte.

Topkwaliteit materialen

Hoogwaardige afwerking met topkwaliteit materialen inclusief o.a.: een lift, airconditioning, jacuzzi, bijkeuken, vloerverwarming, garage, parkeerplaats, BBQ, overdekt terras en een zwembad.

Bijzonderheden

– Woonoppervlakte 454m2

– Perceel 1538m2

– Prachtig zicht op de Middellandse Zee

– Uniek design en hoogwaardige afwerking

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: Royal Residence.

Geïnteresseerd in deze villa? Neem contact op!

Telefoon: 085 004 30 77 / 0034 96 584 0513

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN