TE KOOP | Schitterende villa in aanbouw

TE KOOP | Schitterende villa in aanbouw

Prijs: vanaf €1.700.000,- excl. BTW en k.k.

Zeezicht

Nieuw te bouwen designer villa bestaande uit 3 verdiepingen en een onderbouw hoger gelegen op een gewilde locatie in Moraira. 10 Minuten van het centrum, de boulevard en het zandstrand van Moraira. Vanuit de villa met zuidoost oriëntatie heeft u mooi zeezicht.

Bovenste verdieping

Op de bovenste verdieping de entree, hal met trap en lift naar alle verdiepingen. Aan de linkerzijde een langgerekte slaapkamer met ensuite badkamer en apart toilet en kleedkamer. Aan de rechterzijde 2 dubbele slaapkamers met ensuite doucheruimtes en kleerkasten. Overdekte terrassen aan beide zijden.

Hoofdverdieping

Op de hoofdverdieping gang naar de royale woon/eetkamer met open keuken, voorzien van kookeiland, ontbijtbar en apparatuur, zoals afzuigkap, inductie kookplaat, oven in roestvrij staal, magnetron met grill, koelkast en vriezer, vaatwasser en wijnkoeler. Grote bijkeuken. Gastentoilet. Slaapkamer met ensuite badkamer en kleedkamer. Groot cirkelvormig terras en open terras, L-vormig zwembad, BBQ gedeelte, buitendouche en toilet.

Benedenverdieping

Op de benedenverdieping een ronde trap naar de garage, technische kamer, gedeelte voor gym, sauna en toilet, binnenzwembad en overdekt terras.

Onderbouw

In de onderbouw een ruime garage van ca. 70m2 voor 2 auto’s, bergruimte en technische ruimte.

Hoogwaardige afwerking

Zeer hoogwaardige afwerking inclusief: hoge kwaliteit porseleinen vloeren, werkblad en wastafels in wit Krion van Porcelanosa. Sanitair, tegels en kranen van Porcelanosa, LED verlichting, domoticasysteem KNX en alarm. Altherm Daikin airconditioning, vloerverwarming, water ontkalkingssysteem, gemotoriseerde rolgordijnen in de slaapkamers, aluminium kozijnen, verdiepingshoge deuren, kleerkasten met interne verdeling. Grote houten versterkte voordeur met veiligheidssluiting, elektrische entreepoort en aangelegde tuin met gras, Mediterrane beplanting en irrigatiesysteem.

Prijs van 1.700.000 tot 2.000.000 euro afhankelijk van de keuze van afwerkingsmaterialen en installaties.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte 436m2

– Perceel 807m2

– Op 10 minuten van het centrum en strand van Moraira

– Stijlvol design en hoogwaardige complete afwerking

– Mooi zeezicht

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 0031 (0) 85 004 30 77

[email protected]

 

Excellent Wonen & Leven