Home WonenExterieur Kozijnen zorgen voor optimaal daglicht

Kozijnen zorgen voor optimaal daglicht

Door admin

Modulair systeem

Het doel bij dit gebouw was om veel licht binnen te laten en een goed uitzicht naar buiten mogelijk te maken. De optimale oplossing daarvoor was FIN-Vista. Dankzij het modulaire systeem kan de kozijnwand grote glazen oppervlakten realiseren waarin schuif- en huisdeuren kunnen worden geïntegreerd. Door de smalle kozijnen van FIN-Vista vloeien buiten en binnen in elkaar over.

FIN-Vista

FIN-Vista bestaat in de kern uit kunststof. Door deze met staal verstevigde kunststof kern behaalt Finstral hele hoge isolatiewaarden. Zo wordt het functionele van kunststof gecombineerd met het strakke en slanke esthetische van aluminium.

Door het modulaire systeem kan FIN-Vista aan de binnenzijde worden voorzien van kunststof, aluminium, hout en ForRes. Door het combineren van materialen en het integreren van openingsvarianten zoals draai/kiepramen, schuifdeuren en huisdeuren biedt het een volledige vormgevingsvrijheid om elk vertrek naar wens samen te stellen.

Diverse mogelijkheden

Zo kan de woonkamer aan de binnenzijde worden voorzien van een donker en modern aluminium, de keuken uitgevoerd worden in behaaglijk hout en kunnen de slaapkamers van fris wit kunststof worden voorzien. Door deze vormgevingsvrijheid kan ieder project en huis gepersonaliseerd worden. Het kunststof, hout, aluminium en ForRes wordt allen door Finstral zelf geproduceerd. 

Over Finstral

Finstral ontwikkelt en produceert kozijn-, deur- en serresystemen in 14 productiefaciliteiten. In talloze variaties. Maar altijd met een kunststof kern. Zij doen alles zelf: van de ontwikkeling van de profielen tot de eigen productie en montage. Zij combineren altijd functie met esthetiek.

Niet voor niets is Finstral de meest gecertificeerde kozijnfabrikant van Europa. Bezoek hen in de Finstral Studio Apeldoorn en stel uw droomkozijn samen.

Laat u inspireren door de specialist op het gebied van kozijnen …

Stel uw droom-kozijn samen met Finstral