Home » La Plage Resort | Sicilië

La Plage Resort | Sicilië

Door admin

Celebrities

Direct aan het strand, uitkijkend over de Ionische zee en tegenover het mooie eiland en natuurreservaat Isola Bella. Dit hotel is favoriet bij bezoekers van het Taormina Film Festival waaronder Robert de Niro en Meg Ryan.

Lichte kamers

De kamer, suites en bungalows zijn licht en modern ingericht. De kamers hebben zicht op zee of kijken uit op het mooie naaldbos.

Culinair genieten

Overdag geniet u bij de Beach Club van een attente service en in de avond is Fusion restaurant met traditionele Siciliaanse en mediterrane gerechten the place to be.
Restaurant Fusion is gespecialiseerd in traditioneel Siciliaanse gerechten, die worden bereid met echte regionale producten. Bij de bar kunt u internationale cocktails en sterke dranken krijgen. Ook wordt er dagelijks een zoet Italiaans ontbijt geserveerd.

De ExPure Spa is zeker ook en bezoek waard.

Mooie aanbieding

U als lezer van EXCELLENT kan in de maand oktober profiteren van aanbiedingen. Een van de aanbiedingen is 4 nachten verblijven en 3 betalen (of 7=5). Tevens krijgt u 15% korting op maaltijden en drankjes in restaurant Fusion. Ook kan er een boot excursie geboekt worden van 75 min met drankjes en hapje. Hierop krijgt u ook een korting van 15%.

La vita Á¨ bella.

Voor meer informatie bel of mail met Monique de Vos van Departures  info@departures.nl of 06-29000544.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief