Home » Keuken met behaaglijke uitstraling

Keuken met behaaglijke uitstraling

Door admin

Gezellig totaalplaatje

Gezelligheid was de belangrijkste vereiste voor dit huis dat ontworpen is door Janneke van Woudenberg van designstudio Marcel Wolterinck.

Een gezellig geheel waar alle ruimtes perfect op elkaar afgestemd zijn. In dit geval betekent dat dus geen kookeiland midden in de ruimte maar een klassieke L-vormige keuken waarvan de eettafel het middelpunt is.

Optimale afstemming

De materialen en kleuren voor dit keukenconcept zijn 1-op-1 afgestemd op de gebruikte materialen in de rest van het huis.

Of je nou in de living, badkamer of keuken staat, het heeft overal dezelfde look & feel. Om de huiselijke sfeer ook in de keuken te waarborgen hebben we een echte houthaard geplaatst en de schappenkast voor servies en kookgerei een open karakter meegegeven.

Rust en uitstraling

Zowel de achterwand als het werkblad zijn van graniet wat een natuurlijke, premium uitstraling heeft maar tegelijk ook duurzaam is. Graniet is, in tegenstelling tot marmer, van zichzelf goed bestand tegen verschillende zuren.

Voor de kasten is Zebrano fineer gebruikt wat we donker gebeitst hebben om het geheel een rustige uitstraling te geven. De apparatuur van Wolf en Gaggenau is verdiept opgesteld in een speciaal ontwikkeld gebrand stalen frame.

Dit project is gerealiseerd door Culimaat in samenwerking met Marcel Wolterinck.

Klik hier voor meer informatie over de high-end keukenspecialist.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief