Home » Lesante Blu Exclusive Beach Resort ZAKYNTHOS

Lesante Blu Exclusive Beach Resort ZAKYNTHOS

Departures

Door Excellent admin

Adults-only Resort

Dit schitterende ’adults-only’ resort straalt ultieme luxe uit en biedt u – zoals de naam al belooft – een spectaculair uitzicht op de blauwe zee.

Stijlvolle suites

Ervaar de warme gastvrijheid van de discrete staf tijdens uw verblijf in een van de 92 super stijlvolle suites met zeezicht, waarvan de meeste een jacuzzi of privézwembad hebben.

3 super restaurants

Er zijn drie restaurants, waaronder gourmetrestaurant Melia Fine Dining dat werd verkozen tot ’Best Fine Dining Luxury Unique Experience in Southern Europe 2020’ bij de ’World Luxury Restaurant Awards’.

Wellness

De Essence Wellness & Spa biedt behandelingen met producten van Germaine de Capuccini en heeft privéruimtes of VIP-kamers, waar u samen kunt genieten van een heerlijke behandeling.

Vervoer per privéjacht

Het privéjacht van het hotel brengt u naar het wereldberoemde Navagio-strand of naar Zakynthos, voor een ontdekkingsreis naar de verborgen schatten van het eiland.

Lezers van Excellent ontvangen een welkomstdrankje!

Voor meer informatie en of reservering neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief