Home » Licht penthouse met moderne keuken

Licht penthouse met moderne keuken

Door admin

Keuken met toegevoegde waarde

Dankzij het uitgesproken design van Jan des Bouvrie en Culimaat … 

Dit keuken model wordt gekenmerkt door een strak, wit keukenblok van het materiaal Corian® dat “zweeft” in een donkere, met eikenfineer uitgewerkte ombouw. De eettafel is in de keuken geïntegreerd, waardoor het eiland en de tafel in elkaar lijken over te gaan.

Daarnaast hebben is er een grote achterwand gemaakt, tevens uitgevoerd in eikenfineer, waar alle apparatuur in is verwerkt. In het kookeiland hebben Culimaat en Jan des Bouvrie een lift gemaakt, voor extra opbergruimte. De lift is op een vrijwel onzichtbare manier weggewerkt in het blad van de keuken.

Sfeervol penthouse

Open, ruimtelijk, licht en tegelijkertijd warm, gezellig en luxueus. Zo laat de sfeer zich omschrijven van een prachtig penthouse.

High-end keukenspecialist

Sinds 1985 creëert Culimaat high end keukenconcepten die zich kenmerken door een uitgesproken design en hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Maatwerk betekent bij Culimaat dat elk detail wordt afgestemd op de gebruiker. Want iedereen leeft op een andere manier. Elk high end keukenconcept is daarom een unieke combinatie van vormgeving, kleur, materiaal en afwerking en vertelt het afzonderlijke verhaal van een klant. Het zijn feitelijk kunstobjecten die zodanig zijn vormgegeven dat ze optimaal bij de gebruiker passen. Ze benaderen de keuken vanuit de visie dat het meer is dan alleen een ruimte om te koken.

Het is het hart van de woning waarin alles samenkomt en nieuwe dingen ontstaan: gesprekken, contacten, ideeën. En juist omdat het zo”n belangrijke functie vervult vinden zij dat alles moet kloppen: van het design, het gebruiksgemak, tot aan de routing en de apparatuur.

In de showroom in Berlicum kunnen klanten zich volledig laten onderdompelen in de wereld van high end keukens en een idee krijgen van de eindeloze mogelijkheden om op deze wijze bijzondere concepten te realiseren.

Dit project is gerealiseerd door Culimaat in samenwerking met Jan des Bouvrie.

Klik hier voor meer informatie over de high-end keukenspecialist.

Fotografie | Jurrit van der Waal 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief