Home » Lichtinval en privacy met JASNO shutters en blinds

Lichtinval en privacy met JASNO shutters en blinds

JASNO shutters

Door Veerle van Heertum

 De maatwerk raamdecoratie van JASNO laat iedere ruimte van je huis stralen. In deze moderne woning met Scandinavische touch is gekozen voor een mix van shutters en blinds (houten jaloezieën) voor een warme en luxe uitstraling. 

 Een goede nachtrust met JASNO shutters 

In twee van de drie slaapkamers zijn stijlvolle witte shutters van JASNO geplaatst. Deze shutters zijn gemaakt van het duurzame Paulownia hout, een lichte maar stevige houtsoort. De tussenverbinding op de helft van het paneel scheidt de bovenste en onderste lamellen van elkaar en zorgt ervoor dat ze apart van elkaar te bedienen zijn. Zo regel je op ieder gewenst moment van de dag met één beweging de gewenste lichtinval. De tussenverbinding is op iedere gewenste hoogte te kiezen. De shutterpanelen zijn bovendien eenvoudig opzij te klappen om zo het raam te allen tijde te openen of zemen. 

 Aqualine shutters voor de badkamer 

Ook voor de kleine ramen in de badkamer en het toilet is gekozen voor witte shutters. De Aqualine shutters van JASNO zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof, waardoor ze tegen vocht en een spatje water kunnen. Zo kies je ook in de badkamer voor stijlvolle raamdecoratie, die tegelijkertijd de benodigde privacy biedt. Doordat de shutters van JASNO altijd op maat worden gemaakt zijn ze geschikt voor iedere raamvorm; groot of klein, breed of smal, hoekig of half rond. 

 Mix & match met JASNO blinds 

In de keuken, eetkamer en babykamer is gekozen voor witte houten jaloezieën met breed ladderband. Ook deze zijn gemaakt van het duurzame Paulownia hout. Met onze blinds kun je letterlijk alle kanten op. Zo kunnen we onze gelakte blinds tot wel 308 cm breed maken en tot 304 cm hoog. Doordat de houten jaloezieën van JASNO afgewerkt zijn met een krasvaste, vocht- en uv-bestendige meubellak, zijn ze prima geschikt voor vochtige ruimtes zoals een keuken. 

Vrijblijvend advies over onze raamdecoratie ontvangen of onze collecties bekijken in de JASNO showroom of bij een dealer in de buurt? We helpen je graag met een passende oplossing voor jouw raampartijen! 

Ontdek de vele vaardigheden van JASNO shutters

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief