De beste shophotels in Nederland

De beste shophotels in Nederland

Ga je shoppen, dan wil je natuurlijk ook overnachten in stijl. EXCELLENT wonen & leven heeft deze week een top 4 opgesteld met fashionable hotels die prachtig zijn ingericht én op gustige shoplocaties liggen!

Amsterdam – The Exchange

The Exchange is een fashion hotel in hartje centrum Amsterdam dat op speelse wijze fashion en hotel design samenbrengt in unieke kamers variërend van 1 tot 5 sterren. Dichtbij de beroemde 9 straatjes en al het andere leuks dat Amsterdam te bieden heeft.
Unknown

Maastricht – Zenden

 Hotel Zenden ligt in een romantisch klinkerstraatje en bestaat uit drie mooie gemoderniseerde monumentale panden. Het hotel ligt in het centrum, vlakbij de maas en de gezellige terrassen van het boomrijke Onze-lieve-vrouweplein en de gelijknamige romaanse Basiliek.
Unknown-2

Haarlem – Hello I’m Local

 Wil je al je geld uitgeven aan het shoppen, dan is Hello I’m Local dé plek voor jou. Dit kleine gezellige hostel ligt midden in het centrum, heeft twaalf verschillende kamers en een knusse woonkamer.
Unknown-3

Den Bosch – The Duke

Dol op historie en gezelligheid, dan is deze oude vestingstad jouw plek, en ook in deze stad hebben we een juweeltje gevonden, The Duke. Dit mooie boutique hotel ligt in het centrum, zwevend boven dé restaurant- straat van Nederland. Shoppen kan ook perfect, van de grotere winkelstraten tot sfeervolle zijstraatjes.

Unknown 11.04.44

EXCELLENT | magazine