Alessi voor een unieke vliegervaring

Alessi voor een unieke vliegervaring

Vliegmaatschappijen besteden steeds meer aandacht aan in-flight customer experience.

Unieke vliegervaring

Het is dan ook niet verrassend dat het gerenommeerde Delta Airlines en het designmerk Alessi de handen in elkaar sloegen om voor een unieke vliegervaring te zorgen. Vanaf 1 april kun je de accessoires en het servies van Alessi in de premium cabins (Delta One, First Class en eind 2017 ook voor Delta Premium Select) van de Amerikaanse vliegmaatschappij ontdekken.

Onderdelen

Het servies bestaat o.a. uit zilvergoed, kristal glasservies, Chinees porselein, roestvrijstaal bestek en mooie accessoires zoals servetringen, zout en peper setjes en dienbladen.

Gerenommeerde ontwerpers

De collectie is gebaseerd op populaire items gecreëerd door gerenommerde designers van Alessi, Ronan & Erwan Bouroullec, Patricia Urquiola, Campana Brothers en Stefano Giovannoni.

Juiste balans

“Als je gaat ontwerpen voor een luchtvaartmaatschappij dan moet je met verschillende aspecten rekening houden. En alle aspecten hierin zijn even belangrijk, alus Alberto Alessi”. De meest uitdagende stap was het vinden van de juiste balans tussen design en functionaliteit en daarbij het waarborgen van de veiligheid aan boord.

Alessi

Delta Airlines

EXCELLENT | magazine