Bijzonder hotel met de sfeer van thuis

Bijzonder hotel met de sfeer van thuis

Onderscheidend en kleinschalig. Sfeervol en huiselijk. Comfortabel en luxe. Little Grand aan de Vestdijk in Eindhoven is zeker geen standaardhotel.

Suites en penthouse

Zo tellen we maar zes suites en een penthouse, allen voorzien van een eigen luxe keuken, een woon-, bad- en slaapkamer en zijn alle suites prachtig en elk in een andere stijl ingericht. “Huiselijke suites die voelen als een warm bad. Het gevoel van thuis.” We richten ons vooral op de gasten uit het hogere segment die voor langere tijd in Eindhoven wensen te verblijven. De gasten die op zoek zijn naar luxe en comfort en toch ook naar het gevoel van thuis”, aldus Valerie Fick. Valerie runt samen met de butler Marcel van Wessel het bijzondere hotel.

Ghirardelli, Modular, Copray en Roijers

“Voor de inrichting hebben we een beroep gedaan op de expertise en creativiteit van het bedrijf Ghirardelli.” De plafondverlichting is in elke suite van het topmerk Modular. Per suite is een lichtplan samengesteld met een ander licht thema waarbij de armaturen per suite verschillen per vorm. De kasten in de verschillende slaapkamers en receptie zijn ontworpen door designer Bob Copray.

Op de derde verdieping van het pand aan de Vestdijk ligt het penthouse. Een prachtige ruimte, voorzien van alle gemakken en luxe. Opvallend is de lift die middenin het penthouse de deuren opent en exclusief toegankelijk is voor de gast in het penthouse. Het fraaie dakterras is voorzien van loungemeubelen van Roijers outdoor furniture.

Butlerservice

Maar Little Grand biedt meer dan alleen luxe en mooie kamers. Het bijzondere hotel biedt ook een butlerservice. De butler staat klaar om de gasten te verzorgen en te ondersteunen tijdens hun verblijf in Eindhoven. En als de gast eens een avond niet zelf in de luxe keuken een maaltijd wenst te bereiden, biedt de tussendeur in de centrale hal van het gebouw toegang tot restaurant The Fat Angel. “Als er een tafeltje vrij is, kunnen de gasten uiteraard plaatsnemen. Is dat niet het geval, kan de gast een diner bestellen dat in de suite wordt geserveerd.” Over luxe en service op maat gesproken.

“Don’t tell your friends. It’s only for the lucky seven”, verwijst Valerie lachend naar de in totaal zeven verblijven van het Eindhovense hotel. Little Grand: kleinschalig, luxe en zeer bijzonder om in te verblijven.

EXCELLENT | magazine