Boutiquehotel Amalfikust met geweldig uitzicht

Boutiquehotel Amalfikust met geweldig uitzicht

Schitterende ligging op klif

Casa Angelina in Praiano- Amalfikust is een boutiquehotel en heeft een schitterende ligging op een klif en biedt unieke panorama’s over de Middelandse Zee, Positano en Capri. Ga met de glazen lift naar het strand, neem een boot en ontdek de Amalfikust. Heel veel mooier gaat het niet worden…..

 

 Elegante eenvoud

Casa Angelina, gelegen op de hoge kliffen van de kust van Amalfi, biedt een subliem stukje modern minimalisme aan de Middellandse Zee. De nadruk ligt op elegante eenvoud en eersteklas eten.

Het boutiquehotel met  39 kamers, is een toevluchtsoord voor gasten om de ritmes van lange, uitgestrekte dagen en heerlijke relaxte avonden te herontdekken.

Designethos

Ingetogen chic is de designethos van Casa Angelina. Het hotel wil er zeker  van zijn dat alles vlekkeloos is, van de zachte en smetteloze witte lakens waarmee de bedden zijn opgemaakt tot  de zorgvuldig geplaatste kruidengarnering op jouw bord, gekweekt in de eigen tuin.

Laat u adviseren door onze luxury travel consultant Monique de Vos van Departures omtrent de veelzijdigheid van dit prachtige stukje Italie. U kunt haar bereiken op 06-29000544 of via [email protected] 

 

EXCELLENT | magazine