Luxe droomreizen op maat

Luxe droomreizen op maat

Persoonlijke droomreizen. Geheel afgestemd op de wensen van de klant. 

Van A tot Z uitgestippeld en geregeld. Het enige dat u hoeft te doen is uw koffers in te pakken en te genieten.

Ontzorgen

Al meer dan twintig jaar staat Departures voor het volledig ontzorgen van de klant en draagt eigenaresse Monique de Vos als persoonlijke reisplanner met veel passie bij aan uw gedroomde en gewenste reis. Als EXCELLENT Travelplanner toont zij in elke uitgave luxe reizen om bij weg te dromen, geeft ze tips en biedt ze zowel in het magazine als op de website van EXCELLENT interessante acties aan.

Persoonlijke reisplanner

Shoppen in Dubai, een unieke familiereis door Zuid-Afrika, een kuurvakantie in Spanje of een privé catamaran-reis met bemanning op de Seychellen. Monique denkt mee, luistert, adviseert en perfectioneert uiteindelijk uw droom. “Als persoonlijke reisplanner en -inspirator stippel ik alle reizen uit, volledig afgestemd op de wensen van mijn klanten. Niets is leuker dan mensen persoonlijk te leren kennen en met hen in gesprek te gaan en erachter te komen wat hun verwachtingen zijn. Al meer dan twintig jaar werk ik op deze persoonlijke manier als reisinspirator. Ik bezoek overal ter wereld veel nieuwe luxe hotels, beschik over een immens netwerk in dit hoge segment en vorm al heel snel een beeld voor wie van mijn klanten een hotel wel of niet geschikt is.”

Maatwerk in hoge segment

Departures is zeker geen willekeurig reisbureau en Monique de Vos is al zeker geen willekeurige reisagent.“Ik focus me op 4- en 5-sterren reizen voor mijn klanten. Feit dat ik uitsluitend in het luxe segment werk, betekent bijna automatisch dat je in een andere doelgroep terechtkomt. Mijn klanten zijn drukbezette mensen en als ze op vakantie gaan, willen ze dat alles van A tot Z tot in de puntjes is geregeld. Bij wijze van deur tot deur”, aldus Monique, die persoonlijke aandacht een belangrijk onderdeel van haar werk vindt.

Ik stel reizen samen die passend zijn voor het gehele reisgezelschap. Ik houd rekening met de samenstelling van het reisgezelschap en vertaal ieders specifieke wensen en verlangens naar een advies op maat. Dankzij mijn ervaring en vele reizen weet ik waar mijn klanten perfect op hun plek zullen zijn. Die ervaring zorgt er ook voor dat ik mensen soms afraad om een bepaald hotel of reis te boeken, omdat het totaal niet bij ze past.”

Geen keuzestress

Het volledig ontzorgen van de klant is een grote reden dat mensen voor een droomreis liever naar Departures gaan in plaats van zelf achter de computer te kruipen. Monique: “Soms zie je op internet door de bomen het bos niet meer. Daar zitten mijn klanten niet op te wachten. Ze hebben geen zin in online keuzestress en vertrouwen op mijn jarenlange ervaring en kennis. Met Departures bied ik een objectief reisadvies tegen tarieven die niet hoger zijn dan bij een reisbureau of internetaanbieder. Exclusief hoeft niet onbetaalbaar te zijn.”

EXCELLENT | magazine