HET CADEAU VOOR DE FEESTDAGEN!

HET CADEAU VOOR DE FEESTDAGEN!

Inspirational Interiors van € 49,50 nu met lezerskorting voor € 44,50

Uitgeverij TERRA

Laat je inspireren!

Osiris Hertman volgde de Design Academy in Eindhoven en startte in 1997 Osiris Hertman Studio. Een ontwerpteam met zeer professionele architecten en productdesigners heeft zich rond deze topdesigner geschaard. De studio maakt van interieurs ‘totaalprojecten’ waarbij de architectuur, het interieur en de buitenomgeving en perfect geheel vormen.

Met zijn liefde voor ambacht en natuurlijke materialen, laat Hertman interieurstukken en andere prachtige items produceren over de hele wereld. Van betontafels in Dubai tot koperen lampen met ragfijne details in Bali. Alles is door zijn studio van architecten en designers ontworpen, van de profielen van de kozijnen tot aan het natuurstenen blad van zijn op maat gemaakte keukens.

In dit nieuwe, inspirerende boek presenteert Hertman acht recente projecten van een city penthouse tot een salon boot.

Kortingsbon

Lezers van EXCELLENT magazine ontvangen €5,- korting op het boek Inspirational Interiors van Osiris Hertman. In de periode van 5 september tot 5 december 2017 betaalt u slechts € 44,50 in plaats van € 49,50. Mail uw gegevens en bestelling naar [email protected]. Vermeld bij uw bestelling het actienummer: 904-10225.

 

EXCELLENT | MAGAZINE