Salonè della Moda komt met spetterende modeshow

Salonè della Moda komt met spetterende modeshow

Salonè Della Moda het grote, innovatieve fashion platform van Rotterdam, komt ook dit jaar weer met een spetterende modeshow op de EXCELLENT woonbeurs Rotterdam Ahoy, dit alles onder leiding van Jerry Luxenburg!

Jonge talenten, internationale designers en ervaren createurs tonen hun oogstrelende creaties en vermaken het publiek met entertainment van een hoog niveau. Salonè Della Moda is ontstaan uit het creatieve brein van oprichter Jerry Luxenburg. Innovatie, vakmanschap, design, entertainment, ontluikend talent en fashion zijn zaken die samenvloeien tijdens de spetterende Fashion shows op de EXCELLENT woonbeurs.

EXCELLENT woonbeurs Rotterdam Ahoy

Het jaar 2017 is een druk jaar geweest voor de creatieve Jerry Luxenburg. Naast de vele shows door het land heen is Salonè della Moda ook dit jaar weer partner van de EXCELLENT woonbeurs in oktober. Met veel plezier kijkt hij terug op de editie van 2017. “Perfect georganiseerd, hoogwaardige exposanten en een heerlijke sfeer op de beursvloer.” Ook in oktober streeft hij weer naar het hoogste. “Mode past perfect bij een beurs als EXCELLENT. De beurs biedt mooi design, tuinen, meubels, jacuzzi’s, kunst en dus mode. Het draait allemaal om creativiteit en kwaliteit. Dat komt bij EXCELLENT perfect samen. We kijken al uit naar oktober.”

 

EXCELLENT | magazine