5 X Excellente High Tea

5 X Excellente High Tea

We hebben allemaal af en toe wel eens de behoefte in zoetigheid of een taartje. Wat is er dan niet lekkerder om een paar uur te genieten van een luxe high tea! Waar je verwend wordt met koppen warme thee en van allerlei zoete en hartige hapjes.
Hieronder een overzicht van een aantal plekken waar je kunt genieten van een excellente high tea.

Van Gogh x Gauguin & Laval Afternoon Tea
Ter ere van het nabij gelegen Van Gogh Museum, lanceert het Conservatorium hotel de Van Gogh x Gaguin & Laval Afternoon Tea. Onze Afternoon Tea is verkrijgbaar op zaterdag en zondag, tussen 15.00 en 17.30 uur.

 

In de 7e Hemel
In Arnhem kun je terecht bij Hemels voor een hemelse high tea. Kom 2 uur lang genieten van onbeperkt thee in diverse smaken, scones met lemoncurd, jam en room, chocoladetruffels, vegetarische miniquiches, diverse belegde minibroodjes en petit-fours. Alles huisgemaakt en met liefde! De afternoon tea is uit te breiden met een fruitsalade, een glas Prosecco of een heerlijk versgeperst sapje.

 

A piece of cake
Ben je binnenkort in Maastricht? Dan moet je even langs bij Piece of Cake voor een overheerlijke high tea. Compleet geserveerd in het servies van oma kun je hier genieten van de meest heerlijke wraps, zoetigheden en originele scones.

 

Luxe aan de Amstel
Onder het genot van een exclusief kopje thee in de serre van het InterContinental Amstel Amsterdam Hotel met uitzicht over de prachtige Amstel, dat is voor ons het absolute toppunt van genieten. De afternoon tea van het Amstel Hotel is uiterst klassiek Engels en zet wat ons betreft de maatstaf voor een luxueuze high tea ervaring. Bezoekers van de high tea kunnen rekenen op een culinair festijn dat wordt omlijst door een selectie van vier uitgelezen theeën en vier begeleidende gangen die beginnen met hartig en eindigen met zoet. Dit alles wordt alleen nog maar beter als u zich bevindt in de grandeur van het Amstel Hotel.

 

The Ritz Londen
Wil je het dan écht goed aanpakken? Dan moet je uiteraard naar het land van herkomst: Engeland. Bij hotel The Ritzin Londen kun je genieten van de klassieke high tea, inclusief butlers in pak. Oftewel, pak die jurk en hakken maar in want met sneakers kun je hier niet aanschuiven. Geniet van echte Engelse thee, met melk dus, en van de meest heerlijke gebakjes op origineel porselein servies.

EXCELLENT | Magazine