Casa Opala | Portugal

Casa Opala | Portugal

Ontsnap aan de kou in Nederland en boek een vakantie naar het altijd heerlijke Portugal! 

Kies eens niet voor een hotel midden in de stad, maar ga voor een prachtig verbouwd authentiek Portugees appartement. Casa Opala ligt in Olhão, een mooie stad aan de zuidkust van Portugal. Het huis is van buiten origineel, maar van binnen omgebouwd tot een modern onderkomen. De trap is een echte eye-catcher door de toevoeging van ruwe houten balken.

     

In de andere kamers wordt deze warme, moderne sfeer doorgetrokken. In de badkamer is een combinatie van betonlook en warm hout gebruikt. Het hout  en de betonlook worden weer doorgetrokken vanuit de trap en de badkamer naar de keuken. Hier zorgt het voor een frisse uitstraling en aansluiting met de rest van de woning.

     

Zodra je de zon op zoekt komt je op de prachtige terrassen terecht. Met een robuuste houten eettafel voor ontbijt met opgaande zon of late diners. Maar plof ook even neer in de strakke, grijze loungebank op het dak. Met een cocktail in de hand kun je hier nog optimaal genieten! Helemaal warm gekregen? Dan kun je hier ook even afkoelen door de een vintage koperen buitendouche.

    

Dit heerlijke, zomerse en prachtig gestyled onderkomen huren voor een weekje Portugal? Bekijk het dan op de site van Casa Opala!

EXCELLENT | Magazine