Inspirerend Piet Boon boek met gratis jaarabonnement op EXCELLENT magazine

Inspirerend Piet Boon boek met gratis jaarabonnement op EXCELLENT magazine

Missie van de studio

Studio Piet Boon

vertelt op een verrassende manier over de missie van de studio: het creëren van een positieve impact op het leven en welzijn van haar klanten door ze te inspireren, beroeren en enthousiasmeren.

Indrukwekkende reputatie

In dertig jaar tijd heeft Studio Piet Boon een indrukwekkende reputatie opgebouwd en wordt zij wereldwijd geroemd om haar kenmerkende passie voor design, vakmanschap en filosofie, met als resultaat een buitengewone design experience.

Internationale groei en ontwikkeling

Het nieuwe boek van Studio Piet Boon laat de verdere internationale groei en ontwikkeling van de grensverleggende studio zien aan de hand van de bijzondere fotografie en fraaie vormgeving. Studio Piet Boon is een greep uit het spraakmakende werk van Studio Piet Boon verteld door de ogen van Piet Boon, Karin Meyn en hun multidisciplinaire team.

Het boek is te bestellen via [email protected] voor € 74,99 (gratis verzendkosten)

Bij bestelling van het Studio Piet Boon boek tot 1 oktober 2018, een gratis jaarabonnement op het EXCELLENT wonen & leven magazine. Inclusief in nummer 3, een gratis entreekaart voor 2 personen voor de EXCELLENT woonbeurs Rotterdam Ahoy, t.w.v. € 40,=.

EXCELLENT | magazine