Ja, ik wil!

Ja, ik wil!

Onvergetelijke tweede keer, ‘ja, ik wil’

Bruidsparen die hun huwelijksgelofte willen vernieuwen kunnen daar een persoonlijke ceremonie van maken met Sposato. Sposato: vier de liefde, is een inspiratiepartner waarmee je bespreekt hoe je je trouwmoment opnieuw kunt vieren en in een onvergetelijke reis met familie en/of vrienden kunt vormgeven. Sposato schrijft en begeleidt de ceremonie op een bijzondere plek en zorgt voor een onvergetelijke reis. In de ceremonie kan tevens ook het verhaal van de kinderen, familie of vrienden verwerkt worden.

Sposato is Italiaans voor getrouwd

Sposato is een initiatief van ondernemers Monique de Vos en Linde ten Broek. ‘In de huidige jachtige wereld wordt vaak vergeten hoe belangrijk het is om stil te staan bij bijzondere momenten in het leven. Hoe vaak spreken we nog naar elkaar uit wat we om elkaar geven? Aandacht en tijd voor elkaar is zo belangrijk, en hoe mooi is het om opnieuw ‘ja’ te zeggen in een persoonlijke ceremonie.


Sterke combinatie

De Vos en ten Broek bundelen hun krachten en persoonlijke aanpak met Sposato. De Vos is onafhankelijk specialist in luxe reizen en ten Broek is ‘verhalenverteller’ en trouwambtenaar.

Herbevestiging van het ‘jawoord’

In Amerika is ‘de renewal of the vows’ momenteel een trend. Sposato heeft daar een warme persoonlijke Nederlandse variant van gemaakt.

Alle informatie vindt u op http://www.sposato.nl of bel met Monique de Vos op 06-29000544

EXCELLENT | magazine