Jungle Bar Gitano Tulum | Mexico

Jungle Bar Gitano Tulum | Mexico

In Mexico is de prachtige bar Tulum verstopt in een jungle kamer. De bar is geïnspireerd op het Mexicaanse schiereiland Yucatan Peninsula. Op dit eiland vind je vele tropische stranden en verborgen jungle grotten met prachtige, natuurlijke baden.

Shared Dining
Gitano Tulum doet zowel dienst als restaurant en als bar. Het menu is gericht op shared dining. Verschillende culinaire, Mexicaanse gerechten worden in kleine porties geserveerd. Hierdoor is het ook een uitermate geschikte plek om evenementen te organiseren. Zo worden hier feestjes gegeven, maar ook hele bruiloften georganiseerd.

Cocktails
Naast de waanzinnige aankleding en inrichting staat de bar ook bekend om haar cocktails. Ze gebruiken hiervoor dagelijks geperste sappen en vers fruit & kruiden. Daarbij wordt er gemixt met meer dan 50 soorten Mezcals uit de omgeving. Mezcal is een Mexicaanse sterke drank die gemaakt wordt van de Agave Americana. De cocktails zelf smaken niet alleen heerlijk, het zijn ook echte plaatjes!

        

Ben je binnenkort op reis in Mexico? Sla deze locatie dan zeker niet over! Het is een verstopt pareltje waar je jezelf helemaal in een andere wereld waant. Romantiek ten top, maar zeker ook leuk wanneer je met een vriend(in) of alleen bent. De moeite waard om even een kijkje te nemen en wat lekkers te eten of drinken.

Meer lezen over deze magische jungle plek of alvast een tafeltje reserveren? Bekijk dan de site van Gitano Tulum!

EXCELLENT | Magazine