Magisch Bamboe huis | Bali

Magisch Bamboe huis | Bali

Deze prachtige accommodatie ligt midden in de jungle van Bali. Wordt wakker met een zonsopgang over de Mount Agung terwijl je de vogels en krekels hoort in de uitgestrekte valei. Het bamboe huis ligt midden in de rijstvelden van Bali. Je kunt hier samen genieten van een complete woning inclusief buitendouche en infinity hangmat.

 .   . 

Op de begane vloer vind je een grote, open ruimte met een kingsize bed, een volledig ingerichte keuken en een badkamer met buitendouche. In de keuken staat een frenchpress koffiemaker en een blender. Elke dag krijg je heerlijk vers fruit uit de omgeving om zelf een sapje of smoothie te maken.
Daarnaast kun je relaxen in de hangmat of in de zithoek met comfortabele kussens. Dineren kan zowel aan de eettafel als aan de bar. De hele beneden vloer is compleet open, zonder ramen of deuren.

Op de bovenverdieping ligt de master bedroom met een aparte badkamer, voorzien van wasbak en toilet. Daarnaast staan er heerlijke lounge stoelen en kun je alleen of samen genieten van het uitzicht in het hangmat met uitzicht over de gehele vallei.

Wil je meer lezen over deze verborgen parel in Bali of zelfs boeken? Bekijk dan de accommodatie op AirBnB.

EXCELLENT | Magazine