Origineel Deens kerstcadeau van ViSSEVASSE

Origineel Deens kerstcadeau van ViSSEVASSE

Bij ViSSEVASSE creëren we visuele verhalen. Zonder begin en zonder eind. Het is aan jou om onze afbeeldingen in te vullen met gedachtes, gevoelens en herinneringen. Wellicht wordt je herinnert aan lange zomers en vrolijke kindertijd dromen of je ziet juist jouw heden en de toekomst erin.

  

Pastel en poëzie
ViSSEVASSE is een design en papier studio in Kopenhagen met een passie voor grafische producten. Producten waar je door heen kan bladen, naar kan kijken of op kan schrijven. Het merk is de creatie van Dorthe Mathiesen en Karsten Noel Poulsen. Die de afgelopen 20 jaar hebben gewerkt aan de combinatie van mode, toneelontwerp en grafisch design.

We hebben een zwak voor iconische gebouwen, plaatsen en objecten, maar we vinden ook inspiratie in alles van een lied tot een gevoel. Onze stijl is Noors en minimalistisch met een sprankje delicaat pastel, poëzie, nostalgie en voedsel voor het hoofd.

In een tijd waarin we constant worden geïnterrumpeerd door emails, berichtjes, notificaties en status updates bieden bij een offline ademruimte om te pauzeren, reflecteren en te dromen.

EXCELLENT | Magazine