Overnachten onder het Noorderlicht

Overnachten onder het Noorderlicht

In IJsland ligt de Panorama Glass Lodge. Een one of a kind lodge, recht aan de zee en maar 30 minuten rijden vanaf Reykjavík.

Perfecte locatie voor je honeymoon
Als je de Panorama Glass Lodge boekt overnacht je in een glazen iglo met een fantastisch panoramisch uitzicht. Terwijl je op bed ligt zie je de sterrenhemel boven je, en grote kans dat je hier ook het Noorderlicht boven je ziet verschijnen. Met een beetje geluk liggen de zeehonden te zonnen terwijl je ’s ochtends je broodje eet of je ziet de walvissen door het water buigen. Al met al een perfecte locatie voor de wittebruidsweken. Maar natuurlijk ook als je op zoek bent naar een unieke, avontuurlijke overnachting.

De lodge
Het huis is voorzien van een kleine, maar volledige keuken. Een badkamer met een heerlijk grote regendouche en een luxe tweepersoons hottub recht voor de lodge. De locatie is alleen te bereiken per auto, maar deze kun je wel gelijk voor de deur zetten.

De prijzen liegen er niet om, maar dan krijg je ook zeker waar voor je geld! Meer weten over dit pareltje in IJsland? Bekijk dat de site.

EXCELLENT | Magazine