Witloft

Witloft

Leren schorten van een vakman, voor een vakman 
In een tijd waarin we terugkeren naar de basis van het vakmanschap, biedt WITLOFT je handgemaakte leren schorten. Of je nu de koning van de grill bent, de chef des huizes, een professionele barista of dat je gewoon je handen graag vies maakt; WITLOFT schorten zijn veelzijdig en voor iedereen die een passie heeft voor ambacht.


Alleen het beste leer is goed genoeg
De authentieke WITLOFT collectie is gemaakt van hoge kwaliteit leer. Dit leer is van Nederlandse komaf en de collectie is zorgvuldig met de hand gemaakt, wat ieder product uniek maakt. Gezien leer leeft en ademt, worden onze producten mooier met de tijd en door gebruik.

Persoonlijk en uniek
Op aanvraag personaliseren wij ieder WITLOFT schort of iedere messenrol met naam, datum of initialen. Oftewel, een persoonlijk en uniek cadeau dat niet overal te vinden is! De WITLOFT producten zijn handgemaakt en worden graag voor u gepersonaliseerd. Vul de tekst (max. 10 karakters) in het opmerkingen veld in bij het afrekenen. Klik op ‘uniek cadeau’ voor alle producten en neem ook een kijkje bij onze speciale combi-deal!

Wilt u meer te weten komen over de stoere, strakke leren producten? Neem dan een kijkje op de site van WITLOFT.

EXCELLENT | Magazine