AB-I ZEN Spa & Wellness center

AB-I ZEN Spa & Wellness center

De AB-I ZEN in het Ela Quality Resort Belek is zoveel meer dan alleen maar een spa. De prachtige oase van rust is er voor iedereen die toe is aan een ontspannende vakantie. Met zijn 4.500 vierkante meter aan massageruimtes, behandelingskamers, ontspanningsruimtes, binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, fitnessruimtes en hamams is het dé ultieme droom van elke wellnessliefhebber.

Bekroond met certificaat

Hier kan je heerlijk genieten in een harmonieus decor van natuurlijke kleuren en materialen. Ela Quality Resort Belek doet er alles aan om de wellnessbeleving van hun hotelgasten tot in de puntjes te verzorgen. Geen verrassing dus dat AB-I ZEN Spa & Wellness Center werd bekroond met het gerenommeerde certificaat van European Spas Association (ESPA).

Hooggekwalificeerde spatherapeuten bieden in AB-I ZEN een breed scala aan behandelingen aan. Zo kunnen gasten kiezen uit maar liefst 160 verschillende massages en therapieën. Allemaal uitgevoerd met natuurlijke en milieuvriendelijke producten.

Gezichtsbehandelingen

Zorgvuldig geselecteerde gezichtsbehandelingen laten de huid van de hotelgasten terug stralen.  Er is keuze uit basisbehandelingen, geavanceerde gezichtsbehandelingen en kalmerende gezichtsmaskers om helemaal tot rust te komen. Wil je jezelf trakteren op een moment van ware luxe? Kies dan voor de anti-aging behandelingen met toegevoegde vitamines, kaviaar of zelfs 24-karaat goud!

Ayurveda

Ayurveda is een eeuwenoude, holistische geneeswijze die zijn populariteit dankt aan zijn intens kalmerende werking. Abhyanga, Shirodhara en Ayurvedische hoofdmassages zijn enkele van de traditionele Ayurvedische therapieën die worden beoefend in AB-I ZEN Spa.

Reiniging van lichaam en geest

Zen Four Hand Massage, Queen Cleopatra Ritual en Wellbeing SPA ritual zijn behandelingen die je al je zorgen doen vergeten. Pasgetrouwde koppels genieten in een speciaal ingerichte behandelingskamer van een romantisch pakket van relaxerende massages, vers fruit, champagne, enz. En om je helemaal vlinders in de buik te bezorgen, is er een romantische jacuzzi met VIP service. Alles voor een onvergetelijk moment met twee.

EXCELLENT | Magazine