Bijzondere edelstenen | NJAmsterdam Jewelry

Bijzondere edelstenen | NJAmsterdam Jewelry

De mooiste edelstenen juwelen in trendy kleuren

Trends voor de inrichting van het huis komen ook terug in de mode, zoals kleurgebruik, materialen en stijlen. Het is altijd leuk om met het wisselen van de seizoenen of de feestdagen het huis een make-over te geven. Dit is natuurlijk ook zo voor uw sieradencollectie, met een eenvoudige uitbreiding creëert u zo weer een fonkelnieuwe look.

Kent u de stackable ringen van de tweeling van NJAmsterdam Jewelry Makers al? Deze laten zich oneindig combineren met uw eigen sieraden. Zo mist u geen trend.

Kom kennismaken met de tweeling op de EXCELLENT woonbeurs 2019 Ahoy te Rotterdam.

Beste kwaliteit

Bijzondere edelstenen is de passie van de tweeling. De beste kwaliteit natuurlijke edelstenen en mineralen voor hun sieraden worden geselecteerd door Laetitia, gecertificeerd edelsteenkundige. Edelstenen zijn de inspiratiebron voor hun juwelencollectie. Elke edelsteen is weer anders en dat maakt ieder sieraad uniek. Op Bali, het eiland waar zilversmeden al generaties lang het meest verfijnde zilverwerk maken, wordt op traditionele wijze elk sieraad met de hand vervaardigd.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

De tweeling betaalt eerlijke prijzen voor haar handgemaakte sieradencollectie en geeft op deze wijze invulling aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit maakt elk sieraad van NJAmsterdam Jewelry Makers uniek en nog meer bijzonder.

U bent van harte welkom van vrijdag 29 november tot en met 1 december 2019 vanaf 11.00 uur op de EXCELLENT woonbeurs 2019 Ahoy te Rotterdam!

NJAmsterdam Jewelry

06-55357749

Bezoek NJAmsterdam Jewelry op de EXCELLENT woonbeurs 2019!