Doe inspiratie op! | Trendsetters uit Amerika

Doe inspiratie op! | Trendsetters uit Amerika

“Toe aan een volgende stap in uw leven? Het zien van diverse interieur stijlen kunnen hierbij helpen. Zo kunt u uw ideale levensstijl visualiseren.” 

Jonathan Adler

Het belangrijkste doel van Jonathan was om stukken te ontwerpen, die hulp bieden bij het bouwen van een feilloos chique huis. Dit leidt tot enorme variatie.

Peter Marino

Een van de beste in New-York gevestigde interieurontwerpers die bekend is om zijn verfijnde projecten. Hij presenteert een moderne luxe en harmonieuze combinatie tussen architectuur en interieurontwerp.

Ryan Korban

Ryan Korban heeft luxe opnieuw gedefinieerd voor een nieuwe generatie. Een interieur stijl met gevoel voor romantiek, fantasie en mode.

Yabu Pushelberg

Eigendom van een ontwerpersduo met een toonaangevende identiteit in de markt. Zij zijn gespecialiseerd in interieur, met name meubels en productontwerp voor de horeca en detailhandel.

Michael Smith

Een mix van Europees classicisme en Amerikaans modernisme. Gebaseerd op geschiedenis van het huis en de persoonlijkheid van de mensen die er wonen. De creatie van een echte uitbreiding.

Nate Berkus

Deze interieurontwerper heeft een tal van productlijnen uitgebracht en  verschillende boeken geschreven met do’s en do not’s. Zijn badkamers zijn bijzonder mooi en hij creëert ze vrij eenvoudig. Ontworpen met hart, ziel en een beetje kennis van ontwerp trends.

Marmol Radziner

Op dit moment worden er projecten gecreëerd die in verbinding staan met de omgeving. Dit vraagt om een warme, gestructureerde benadering van het modernisme. Dit zorgt ervoor dat het elegant, maar ook tijdloos is.

Ralph Lauren

Het omvat meubilair, bed-, badlinnen, muurdekking, vloerdekking, decoratieve accessoires en geschenken. Zij houden vast aan eigen identiteit, namelijk Amerikaanse stijl, vakmanschap en kwaliteit.

Ralph Pucci

In de wereld van het hedendaagse interieur creëert Ralph Pucci ongetwijfeld designtrends. Zijn werk is oneerbiedig en gevuld met unieke originaliteit van eigentijdse vormen.

Knoll

Een plek waar moderne ideeën worden ervaren. De showrooms hebben een innovatieve aanpak, wat hen helpt om voorop te blijven lopen op het gebied van designtrends. ‘Modern design verbinden met de wereld.’

Wendell Castle

Een Amerikaanse meubelmaker, ontwerper en beeldhouwer. Een leidend figuur in het vakmanschap. Hij wordt vaak gezien als de vader van de meubelkunst. De stukken zijn te herkennen aan hun gedurfde kleur en integratie van verschillende materialen.

Lindsey Adelman

Gedreven door industriële systemen en vluchtige schoonheid van de natuur. In haar werk wordt ze aangetrokken door licht en creëert ze vormen die het sensuele effect van licht maximaliseren en de ruimte benadrukt.

 

Benieuwd naar het uitgebreide artikel? Bekijk het op: Coveted.

EXCELLENT | WONEN & LEVEN