Domoticabedrijf toont veelzijdigheid

Domoticabedrijf toont veelzijdigheid

Vier CEDIA awards in drie jaargangen!

Veel bedrijven claimen de beste, goedkoopste of duurzaamste te zijn, maar bewijzen voor die claims zijn vrijwel nooit te leveren. Domoticabedrijf De Opera Domotica uit het Brabantse Oisterwijk won vier Cedia awards in drie jaargangen, in verschillende categorieën bovendien. Dan ben je niet bewezen goed, maar ook veelzijdig. 

Grote complimenten

Twee keer indienen in verschillende disciplines en beide keren winnen: directeur Jacco Troost was enorm blij toen zijn bedrijf De Opera Domotica in 2013 zowel de CEDIA award ‘Best Integrated Home’ als die van ‘Best Home Cinema’ had binnengesleept. Hij sprak van ‘het beste compliment dat je als domoticabedrijf kunt krijgen’.

In 2015 en 2016 werden opnieuw projecten ingediend, ook die keren met prijzen als resultaat: in 2015 een award voor de beste showroom en in 2016 voor het beste lichtontwerp en -sturing.

Troost, nu drie jaar later: “Elk bedrijf of instelling zoekt bevestiging van zijn of haar kunnen. Als je zoveel inzendingen weet te verslaan, zegt dat iets. We waren er natuurlijk reuzetrots op.”

Totaalbedrijf

Te begrijpen, want de Custom Electronic Design & Installation Association – zoals het CEDIA volmondig heet – is een internationale vakorganisatie die zich richt op de zogeheten Custom Integration Market. Domoticaspecialisten uit de hele wereld (uitgezonderd Amerika) reiken elk jaar awards uit aan domoticabedrijven die prestigieuze projecten hebben gerealiseerd. Troost zegt vooral trots te zijn, omdat de awards werden behaald in vier verschilende disciplines.

Bovendien geschiedt de toekenning ervan op volstrekt onafhankelijke basis. Troost: “We willen ons profileren als totaalbedrijf dat vanaf begin tot eind domoticaprojecten voorbereidt, ontwerpt, uittekent, installeert en uiteindelijk ook onderhoudt. Die vier gewonnen awards sterkt ons in de overtuiging van onze veelzijdigheid. We zijn op de goede weg.”

De Opera Domotica B.V.

Gemullehoekenweg 59

5062 CA Oisterwijk

Tel: 013-5299610

[email protected]

BEZOEK DE OPERA DOMOTICA
OP DE EXCELLENT WOONBEURS 2019!

BESTEL UW TICKETS